Promo

Kupite parket s garancijom odmah, a platite kasnije!

Ako ste se zapitali kada je pravo vreme za zamenu parketa, odgovor je – odmah! Zašto? Zato što je izbor gotovog parketa odličan, a uslovi kupovine izuzetno povoljni.

Jedna od glavnih prednosti gotovog parketa je što ga možete postavljati kada god to želite, bez obzira na vremenske uslove ili godišnja doba. Osim toga, možete opremati prostoriju po prostoriju i ne morate odjednom menjati parket u celom stanu. Ugradnja je brza i jednostavna. Kada završite s postavljanjem možete biti sigurni da će gotov parket jako dugo trajati, da se neće rasušivati i da je reč o proizvodu s garancijom.

galerija-podova-1

Pomoć stučnjaka

Galerija Podova će vam, kao stručnjak s iskustvom, pomoći da odaberete ono što se najbolje uklapa u vaš enterijer. U zavisnosti od toga kako želite da parket izgleda, možete birati između uže ili šire daske parketa. Što se tiče vrste drveta od kojeg se parket proizvodi, možete birati između egzotičnih (afrički mahagoni, merbau, orah) i domaćih drvnih vrsta kao štu su hrast, bukva i jasen. Izbor u okviru hrasta je takođe neverovatan, od beljenog i četkanog, preko bajcovanog do termotretiranog. Nakon što odaberete parket koji želite i sav potreban prateći materijal, Galerija Podova će se pobrinuti za dostavu svega što ste kupili na vašu adresu i organizaciju profesionalne ugradnje.

galerija-podova-2

Parket na rate

Osim što vam pruža stručnu pomoć i odličan izbor, Galerija Podova obezbeđuje i jako povoljne uslove plaćanja. U zavisnosti od vrednosti računa možete ostvariti odgovarajuće vrednosne popuste, a sve to možete platiti na 12 mesečnih rata.

galerija-podova-4

Posetite maloprodajne objekte Galerije Podova, odaberite pravi parket za sebe i uživajte sa porodicom dugi niz godina.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *