Na našem tržištu konačno su dostupni proizvodi kompanije Semmelrock – betonski elementi vrhunskog kvaliteta.

Portfolio kompanije Semmelrock je zaista impozantan. Arhitektama i krajnjim korisnicima dostupni su materijali koji se uklapaju u svaki prostor. Od luksuznih ploča velikih formata preko behatona jednostavnih linija, pa sve do rustičnih kocki koji objektima daju prirodan i topao ambijent.

semmelrock-behaton-1

Arhitektama se daje prilika da budu maksimalno kreativni i maštoviti jer u projektima mogu uklapati dimenzije, oblike i boje. Kao završnu obradu mogu birati od granitnih zrna, kolorflou površine pa sve do hrapavih površina nalik na kulir, kao i kocki u obliku kamene kaldrme.

semmelrock-behaton-2

Ono što je sigurno jeste da projekat u realizaciji dobija višestruko na vrednosti jer su betonski elementi vrhunskog kvaliteta.

– kaže pejzažni arhitekta Gordana Andrić, iz Semmelrocka u Srbiji.

Podrška investitorima i arhitektama

Semmelrock se trudi da korisnicima ponudi dizajn koji je u korak sa vremenom a uz sve to ispunjava sve standarde i norme koje su propisane, ono što treba istaknuti da kompanija Semmelrock izlazi u susret svim zahtevima investitora i o sopstvenom trošku vrši analize na akreditovanim institutima i dokazuje kvalitet, sve to u korist održivosti i dugotrajnosti izgrađenih objekata.

semmelrock-behaton-4

U Srbiji postoji nekoliko prodajnih mesta, a na raspolaganju je podrška na terenu od komercijalnog predstavnika pa sve do pejzažnog arhitekte gde se na svaki zahtev adekvatno odgovara. Ne ustručavajte da nas pozovete! Potražite nas na sajtu Semmelrock.