Promo

Oslobodite kreativnost: Behaton betonski elementi

Na našem tržištu konačno su dostupni proizvodi kompanije Semmelrock – betonski elementi vrhunskog kvaliteta.

Portfolio kompanije Semmelrock je zaista impozantan. Arhitektama i krajnjim korisnicima dostupni su materijali koji se uklapaju u svaki prostor. Od luksuznih ploča velikih formata preko behatona jednostavnih linija, pa sve do rustičnih kocki koji objektima daju prirodan i topao ambijent.

semmelrock-behaton-1

Arhitektama se daje prilika da budu maksimalno kreativni i maštoviti jer u projektima mogu uklapati dimenzije, oblike i boje. Kao završnu obradu mogu birati od granitnih zrna, kolorflou površine pa sve do hrapavih površina nalik na kulir, kao i kocki u obliku kamene kaldrme.

semmelrock-behaton-2

Ono što je sigurno jeste da projekat u realizaciji dobija višestruko na vrednosti jer su betonski elementi vrhunskog kvaliteta.

– kaže pejzažni arhitekta Gordana Andrić, iz Semmelrocka u Srbiji.

Podrška investitorima i arhitektama

Semmelrock se trudi da korisnicima ponudi dizajn koji je u korak sa vremenom a uz sve to ispunjava sve standarde i norme koje su propisane, ono što treba istaknuti da kompanija Semmelrock izlazi u susret svim zahtevima investitora i o sopstvenom trošku vrši analize na akreditovanim institutima i dokazuje kvalitet, sve to u korist održivosti i dugotrajnosti izgrađenih objekata.

semmelrock-behaton-4

U Srbiji postoji nekoliko prodajnih mesta, a na raspolaganju je podrška na terenu od komercijalnog predstavnika pa sve do pejzažnog arhitekte gde se na svaki zahtev adekvatno odgovara. Ne ustručavajte da nas pozovete! Potražite nas na sajtu Semmelrock.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *