Novi izložbeni salon u Beogradu
Promo, Rasveta

Friško iz Light Systems Design: Novi salon rasvete u Beogradu

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnom italijanskom rasvetom ili želite da osvežite enterijer skandinavskim nameštajem, posetite ovaj salon na Zvezdari!

Kompanija Light Systems Design, sa sedištem u Novom Sadu, pune dve decenije je jedan od lidera u domenu rasvete i elektro projektovanja. Ovog proleća sa ponosom otvaraju i predstavljaju novi izložbeni salon u Beogradu, na Zvezdari, u ulici Milana Rakića 2.

Prepoznatljivi po skraćenom nazivu, LS design, je među prvima osmislila i ponudila novi i sveži koncept poslovanja gde se početna ideja zasniva na saradnji sa arhitektama, dizajnerima i ljudima iz sveta građevine. Bogatom i pažljivo biranom ponudom, LS design može da odgovori na sve aktuelne svetske trendove. Za originalan dizajn osvetljenja i projektovanje, kao i za visok kvalitet proizvoda brine stručni tim.

Pažljivo odabrane uzorke svetiljki poznatih brendova možete pogledati u novootvorenom salonu na Zvezdari.

LS Design ima saradnju sa najpoznatijim svetskim brendovima i proizvođačima dekorativne i tehničke rasvete: Artemide, Flos, Foscarini, Luce Plan, Light Years, Masiero, Belfiore, Axolight, Vibia, Italamp, Nexia, QLT, a u  ponudi su i LED trake visokog kvaliteta. Pažljivo odabrane uzorke svetiljki većine brendova možete pogledati u novootvorenoj poslovnoj jedinici u Beogradu.

Diesel by Foscarini u novom LS Design salonu u Beogradu

Skandinavija u Beogradu

Kroz saradnju i učestvovanje u osmišljavanju nebrojenih enterijera raznih objekata, LS design je prošle godine načinio korak dalje i u svoju delatnost uključio i nameštaj švedskog brenda Furninova. Ovaj brend je u svetu nameštaja i enterijera poznat po tapaciranom nameštaju, sofama i foteljama, karakterističnog, skandinavskog stila.

Furninova sofa i legendarna podna lampa Artemide Arco

Ako želite da dobro i funkcionalno osvetlite i opremite svoj dom ili poslovni prostor, a da uz sve to imate prelepe komade uz poštovanje svih standarda, onda, bez sumnje, treba da pogledate ponudu firme Light Systems Design. Klijenti mogu da dobiju kompletnu paletu usluga koja se odnosi na osvetljenje određenog prostora i struje, a zatim i nameštaja, vodeći računa da usklade cenu i kvalitet sa zahtevima i u dogovoru sa klijentom.

U salonu možete pogledati i bogat dijapazon Flosovih svetiljki

Usluge i asortiman, predstavljeni su u novom salonu u Beogradu, a nasmejan i stručni tim LS designa, će vam pomoći oko planiranja, projektovanja i pružiće vam potrebne informacije.

Posetite novi izložbeni salon u Beogradu, na Zvezdari, u ulici Milana Rakića 2.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

2 komentara

  1. Melina

    Moze neki kontakt telefon?

    1. Igor Conić

      Evo kontakt telefona 063512288

Ostavite odgovor

Obavezna polja *