Nameštaj i oprema, Promo

Element: Napredni sistem za pravljenje pločastog nameštaja

Kompanija Lamex razvila je sistem Element kako bi svojim korisnicima pojednostavila način odabira i poručivanja standardnih kuhinjskih elemenata.

Ukoliko se bavite proizvodnjom nameštaja sigurno ste i sami uvideli koliko sigurnost, pouzdanost i tačnost mera bitan u ovom poslu kao i da se standardizacijom elemenata uz maksimalnu fleksibilnost koju traže krajnji kupci mogu racionalizovati troškovi uz održavanje kvaliteta. Tu na scenu stupa Element koji je razvila kompanija Lamex iz Novog Sada kako bi pojednostavila komunikaciju i unapredila kvalitet usluge. Ovaj sistem ubrzava način odabira i poručivanja standardnih elemenata koje birate iz bogatog kataloga.

Pogledajte kako se pravi ovaj nameštaj:

Element omogućava značajnu uštedu vremena, odnosno, novca što dalje omogućava veću posvećenost kupcu.

Element predstavlja simbiozu iskustva, softvera za projektovanje nameštaja i najsavremenije tehnologije za bušenje i drugu vrstu pripreme ploča za proizvodnju nameštaja.

Softver za projektovanje nameštaja je jednostavan za upotrebu

Jednostavan odabir elemenata iz kataloga u željenim dimenzijama, pruža sigurnost u ispravnost svih mera jednog elementa. Korišćenje predefinisanih elemenata, omogućava punu pouzdanost i konstantnost bez obzira kada se i od kojih materijala element izrađuje.

Za sečenje se koristi najsavremenija CNC mašina: Weeke BHX 200

Skraćenjem vremena za, davanje ponude, izvlačenje dimenzija za izradu krojnih lista, poručivanja repromaterijala, ručno bušenje i pripremu, omogućava se značajna ušteda vremena, odnosno, novca što dalje omogućava veću posvećenost kupcu.

Ceo proces izrade nameštaja je sistematizovan

Primeri standardnih elemenata

Viseći element
Kuhinjski element
Kuhinjski element za sudoperu

Sve modele možete pogledati u Element katalogu ovde.

Bolji kvalitet, veći profit

Element koji je razvila kompanija Lamex je inovativni sistem koji zahvaljujući savremenim tehnologijama, naprednim softerima i vrhunskim mašinama omogućava preciznu izradu pločastog nameštaja vrhunskog kvaliteta. Sve omogućava saradnicima da tržištu ponude visok kvalitet proizvoda, a time ostvare i veći profit. Više o ovom inovativnom sistemu pročitajte ovde.

Foto: Lamex

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

3 komentara

 1. Ss

  a da li ja mogu da napravim jedan element kakav meni odgovara a ostalo iz aktaloga?

  1. Boban Medenica

   Možete i da poručite element kakav Vam odgovara. Ali bi ste trebali da dodjete do nas kako bi smo sve izdefinisali ili da nam detaljne informacije o tom elementu pošaljete na mail.

 2. Radnik

  To ima samo u lameksu ili…?

Ostavite odgovor

Obavezna polja *