Novo u ponudi Wienerbergera
Promo

Novi element pametnog krova – Tondach krovni prozori

Kao vodećem svetskom proizvođaču građevinskog materijala, kompaniji Wienerberger poslovanje se bazira na pronalaženju inovacija i rešenja koja će svim njenim vernim korisnicima poboljšati kvalitet života.

Tim stručnjaka konstantno traži rešenja koja će racionalizovati potrošnju energije, čuvati prirodno okruženje i osigurati zdraviji život i sigurnost svih. Misija kompanije je da ponudi celokupan program održivih građevinskih materijala i sistemskih rešenja kako bi dom sagrađen Wienerberger proizvodima bio vrhunskog kvaliteta!

Od sada u ponudi kompanije Wienerberger pronađite i Tondach krovne prozore – novi element pametnog Tondach krova.

Tondach krovni prozori

Odličnog kvaliteta, vrhunskog dizajna i po pristupačnoj ceni – ovi krovni prozori su idealan izbor za svakoga.

Svaki čovek koji stanuje u potkrovlju treba optimalnu količinu svetlosti i svežeg vazduha kako bi svakodnevni život bio prijatan. Nekada su potkrovlja bila sinonim za mračne i neprijatne lokacije za život, a danas su sve popularnija, uz mondenski duh, nesvakidašnji ambijent i umetnički čar, svojim stanarima nude prelepo iskustvo za život.

Naravno, pre bilo kakvog ulaska u uređenje enterijera potrebno je pripremiti osnovne uslove za život – dovoljno svetlosti i dovoljno protoka svežeg vazduha. Nema boljeg načina za to od ugradnje kvalitetnih Tondach krovnih prozora. Odličnog kvaliteta, vrhunskog dizajna i po pristupačnoj ceni – ovi krovni prozori su idealan izbor za svakoga.

Prednosti Tondach krovnih prozora

Ono što ćete dobiti ugradnjom Tondach krovnih prozora je:

  • više prirodne svetlosti
  • prijatniju klimu u prostoriji
  • konstantnu ventilaciju prostorija
  • prijatniji boravak u zatvorenom
  • trajno povećanu vrednost nekretnine
  • dug upotrebni vek
  • pisanu garanciju od 10 godina

Baš zbog svega ovog navedenog nemojte gubiti vreme. Kontaktirajte nas kako biste dobili sve informacije o mogućnostima nabavke i svim detaljima koji vas zanimaju. Tondach krovni prozori učiniće da svoj život u potkrovlju podignete na viši nivo i uživate svakog dana.

Klikni ovde da saznaš više

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *