Promo

Da li je ovo revolucija u ispiranju WC šolja? Saznajte u salonu Arte Ceramica!

Tražite maksimalnu čistoću? Onda je ovo prava toaletna šolja za vaše kupatilo!

Tehnologiju AquaBlade, najznačajnije otkriće posle izuma prvog vodokotlića u 19. veku, Ideal Standard predstavio je 2015. godine. Jedinstvena patentirana tehnologija garantuje najbolje rezultate ispiranja ikada, čak i sa malom količinom vode.

Tehnologija AquaBlade postavlja nove standarde kako u dizajnu, tako i u optimalnom ispiranju. Glatka, blago savijena površina bez oboda glavni je preduslov za povećanje nivoa higijene WC šolje. Lako dostupna za čišćenje, inteligentan dizajn i značajno smanjena buka prilikom povlačenja vode samo su neki od aduti ove toaletne šolje.

Pogledajte kako ona funkcioniše:

Čišćenje 95% površina

Po pitanju higijene, tehnologija AquaBlade nadmašuje sve postojeće WC šolje. Kod tradicionalnih toaleta znatan deo površine šolje ostaje neopran, a posebno u zadnjem delu šolje. AquaBlade kanal je pozicioniran u gornjem delu šolje i samim tim omogućava čišćenje 95% površina.

Tehnologija AquaBlade postavlja nove standarde kako u dizajnu, tako i u optimalnom ispiranju. Glatka, blago savijena površina bez oboda glavni je preduslov za povećanje nivoa higijene WC šolje. Lako dostupna za čišćenje, inteligentan dizajn i značajno smanjena buka prilikom povlačenja vode.

Gde pogledati?

U čistoću i dizajn WC šolje s tehnologijom AquaBlade možete se uveriti u salonu Arte Ceramica u Novom Sadu, Bulevar kralja Petra I 65, a više informacija možete saznati na njihovom sajtu ili na telefon 021/633-08-06.

Kada ste već ovde, pogledajte i ovo:

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *