Miloš Martinović – za arhitektonske fotografije bez premca
Promo

Svet magičnih fotografija Miloša Martinovića

Neki biroi vrtoglavo postaju poznati i priznati, drugi ostaju anonimni. Za najveći broj arhitektonskih studija u Srbiji, između uspešne promocije poslovanja i potpune izolacije najčešće stoji nekoliko profesionalnih arhitektonskih fotografija.

Arhitekte u Srbiji susreću se sa značajnim problemom. Za većinu biroa cena kvalitetnog kadra nije mala, a ponuda arhitektonskih fotografa na domaćem tržištu nije velika. Ukratko, za projektante tržišni uslovi nisu povoljni. Međutim, jedan arhitektonski fotograf vam može pomoći da fotografijama vrhunskog kvaliteta predočite projekte i usluge najvećem broju postojećih i potencijalnih klijenata, povežete se i ostvarite nove kontakte, a sve po povoljnim uslovima.

Fotograf od kredibiliteta i poverenja

U okeanu oskudice i sveopšte potražnje, pojava Miloša Martinovića, arhitektonskog fotografa nesvakidašnjeg talenta za dobar kadar, bila je pravo osveženje. Vrhunskim kvalitetom i punoćom svojih fotografija, Miloš je za kratko vreme postao jedan od najtraženijih fotografa na domaćoj sceni. Klijenti kao što su Hilton Hotel, Remorker Architects ili A4 Studio, ali i naš portal kao takav, svedoče o kredibilitetu i poverenju koje Miloš stekao među svojim kolegama.

Profesionalnoj javnosti Miloš Martinović je postao poznat kao autor fotografija objekata nominovanih za Izbor najlepše zgrade u Beogradu u poslednjih 25 godina. Složenost i sveobuhvatnost 20 antologijskih objekata savremene beogradske arhitekture ovaj mladi arhitekta uspeo je da zabeleži jednim kadrom. Sa zavidnim projektantskim iskustvom na referentnim projektima, Miloš sa preciznošću prepoznaje glavnu autorsku nameru i uspava da je sa lakoćom prevede u kadrove punih života.

Fiskulturna sala u Obrenovcu; Foto: Miloš Martinović

On je svojim radom našim arhitektonskim ostvarenjima dao dodatnu vrednost.
– Marko Korošec i Dušica Totić

Dobar glas daleko se čuje. Marko Korošec i Dušica Totić, osnivači studija Remorker Architects, ističu „da je Miloš svojim istančanim osećanjem za arhitektonsku fotografiju ne samo na adekvatan način predstavio naše kreativne vizije, više od toga – on je svojim radom našim arhitektonskim ostvarenjima dao dodatnu vrednost. U tom smislu vidimo Miloša kao deo tima naših saradnika koji nam pomažu u našoj želji da kreiramo, realizujemo i uopšte ponudimo arhitekturu onakvu kakvoj se nadamo.“ Drugim rečima, Miloš je pouzdani saradnik na kojeg je moguće osloniti se po pitanju kvaliteta samih fotografija, ali i po pitanju posvećenog rada i angažovanja.

Sojenica na Savi po projektu Remorker Architects; Fotografija: Miloš Martinović

I povoljna cena i vrhunski kvalitet

Dostupnost fotografskih usluga jedna je od diferencijalnih faktora Miloševe popularnosti među arhitektama, naročito među mladim i nadolazećim praksama. Zahvaljujući pristupačnim cenama i različitim paketima usluga biroi u Srbiji konačno mogu sebi da priušte profi arhitektonske fotografije koje će im pomoći da klijentima približe i predoče svoje usluge, mogućnosti i kvalitete. Neosporno, uz profesionalnu arhitektonsku fotografiju i vi i vaši projekti izgledate atraktivnije i ozbiljnije.

Kuća na Senjaku; Foto: Miloš Martinović

Daleko od očiju, daleko od srca

Daleko od očiju, daleko od srca – može se reći da je u poslovanju slično kao i u ljubavi. Svakom izboru prethodi saznanje o mogućnostima, te arhitektonske prakse koje su kreirale uspešnu online prezentaciju i povezale se sa klijentima najpre dolaze do novih angažmana i  maksimalno koriste cvetanje građevinske industrije. Ostale prakse zadovoljavaju se sa ostacima, hvataju priključak ili se bore za opstanak. Neke se gase ili ostaju bez zaposlenih.

Fotografskim uslugama skrojenim po finansijskim mogućnostima domaćih biroa, Miloš Martinović vam može pomoći da svoj realizovan objekat, kuću ili enterijer predočite postojećim i novim klijentima na savremen i profesionalan način. Istražite mogućnosti. Sastavite paket po svojoj želji i meri. Saznajte više na zvaničnoj internet stranici arch.photography ili pozivom na broj 063-77-94-001.

Galerija izabranih radova Miloša Martinovića:

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Slobodan

    Da,da.Slazem se sa Vama da je Milos dobar fotograf.Ali uz sve to potrebna je i dobra veza da te neko pogura da bi bio primecen i prihvacen.Tako to ide u Srbiji nazalost.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *