Akcija EuropaPromotion 2021 traje od 1. marta
Promo

Akcija kod Hörmanna: Kupite garažna i kućna vrata po sniženim cenama

Od 1. marta Hörmannova garažna i kućna vrata možete kupiti po sniženim cenama u sklopu akcije EuropaPromotion 2021.

Garažna i ulazna vrata su jedna od najvažnijih detalja na kući pa ukoliko se ona promene, značajno se menja izgled kuće. Sad je pravo vreme da ih zamenite jer je vodeći evropski proizvođač garažnih i kućnih vrata Hörmann od 1. marta ponudio garažna i kućna vrata po akcijskim cenama.

Takođe treba napomenuti da ako birate Hörmann proizvode, birate ekološki bezbedne proizvode i time pomažete očuvanje naše planete. Naime, prilikom proizvodnje vrata koristi se 100% ekološki čista energija dobijena iz obnovljivih izvora. Pored toga, u saradnji sa „Climate Partner“ finansiramo i projekte zaštite životne sredine.

Šta je sve na akciji

Hörmann nudi garažna vrata RenoMatic u 26 ekskluzivnih dizajna po ceni počev od 472 evra . Ukoliko želite komfor u upravljanju vratima, Hörmann ima u ponudi i garažna vrata sa motorom, počev od 703 evra. U ponudi po promotivnim cenama imamo i motore za klizne kapije LineaMatic sa 4 metara zupčaste letve po ceni od 348 evra i kao i krilne motore za dvokrilne RotaMatic po ceni od 516 evra. Takođe vam nudimo mogućnost i upravljanja garažnim vratima putem aplikacije Hörmann BlueSecur.

Pored motora vam nudimo još nekoliko praktičnih stvari koje mogu da vam olakšaju život. Senzor vlažnosti HKSI koji kontroliše vlažnost vazduha u garaži i automatski reguliše provetravanje i sprečava stvaranje buđi kao i daljinske upravljače izuzetnog dizajna, kodne tastere i unutrašnje bežične tastere.

Dobra protiv provalnika

Uz garažna vrata su ponuđena i kućna vrata Thermo65, sa ili bez ostakljenja, po akcijskoj ceni počev od 1464 evra. Kućna vrata možete birati u šest boja i četiri dekora a odlikuju se visokom toplotnom izolacijom sa U-vrednošću od 0,98 W/(m2K). Vlasnici stanova mogu da pronađu ulazna vrata Thermo46 u 5 boja po sniženim cenama – počev od 767 evra.

I jedan i drugi model vrata se prodaju po istoj ceni nezavisno od toga u kojoj dimenziji se isporučuju. Širina vrata se kreće do 1.250 mm, dok se visina kreće do 2.250 mm. Sa višestrukim zabravljivanjem za protivprovalnu zaštitu ova vrata su odličan izbor za vlasnike kuća i stanova.

Više informacija

Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om.

Više informacija o akciji možete pronaći na sajtu kompanije Hörmann.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *