Promo

Terasa u potkrovlju? Ko kaže da nema rešenja!

Terasa je jedan od omiljenih kutaka za opuštanje leti. U gradovima smatra kao pravi luksuz, pogotovu u potkrovlju. Da li ste se dovoljno posvetili uređenju ovog dragocenog prostora?

Svi težimo da pobegnemo na neko mesto ili kutak u potkrovlju, gde ćemo bar malo uživati u prirodi i panorami. Bilo bi dobro da svaki slobodan kvadrat oplemenite detaljima, koji će osvežiti prostor.

Tako i sa terasom. Samo male promene, poput dodavanja prostirke na podu ili jastučića na garnituri za sedenje ili stolicama, učiniće vaš balkon jako udobnim. Uz preslatke dekorativne elemente, za dozu romantike, možete dodati sveće, ili čak i moderne LED varijante i lampione, koi će omogućiti podjednako prijatnu atmosferu.

Probajte da zamislite idealnu terasu bez cveća i zelenila? Ne možemo ni mi! Biljke mogu biti jako korisne, a ne samo ukrasne. U ugao terase možete postaviti visoke biljke i drveće, koji vam mogu praviti hlad. Manje biljke i cveće na sto ili uz rub, ogradu terase. Ukoliko niste ljubitelj biljaka, možete dodati par saksija, koje na kraju krajeva, tokom zime možete uneti unutra.

Za sve koji žele da svom potkrovlju dodaju osećaj otvorenosti, lep pogled, a pre svega mesto za opuštanje, preporučujemo VELUX krovnu terasu.

Međutim, šta ako vaše potkrovlje nema mogućnost izlaza na terasu ili bar balkon, gde biste ujutru uz kafu uživali u pogledu? Za sve koji žele da svom potkrovlju dodaju osećaj otvorenosti, dašak svežeg vazduha, lep pogled, a pre svega mesto za opuštanje, preporučujemo VELUX krovnu terasu. Ova krovna terasa vam pomaže da maksimalno iskoristite svoj neiskorišćeni krovni prostor, bez narušavanja veličine vašeg životnog prostora. Potpuno se otvara, kako biste mogli da uživate u dodatom prostoru, svetlosti koje donosi, kao i zadivljujućem pogledu.

Širok izbor

Možete otvorite gornji deo krovnog prozora- terase kao što biste otvorili krovni prozor sa donjim upravljanjem za prirodnu ventilaciju, ili da otvorite oba dela, da biste dobili vrata ka krovnoj terasi. Ova krovna terasa je dostupna u varijanti otvaranja donjeg dela na levo ili na desno, po vašem izboru.

Šta kažete na balkon, i to VELUX CABRIO koji se iz krovnog prozora pretvara u balkon za nekoliko sekundi?

Imamo rešenje i za sve vas čije potkrovlje nema mogućnost ugradnje terase. Šta kažete na balkon, i to VELUX CABRIO koji se iz krovnog prozora pretvara u balkon za nekoliko sekundi? On će definitivno vašem potkrovlju obezbediti mesto pod suncem, dodatni svež vazduh i svetlost.

Upravljanje je veoma lako. Gornja polovina se otvara ka spolja na gornjim šarkama, dajući vam više prostora za glavu i prelep panoramski pogled.  Za dodatnu praktičnost, VELUX CABRIO balkon se uklapa u ravan krova kada se zatvori.

Verujte nam da ćete biti zahvalni za ovakva rešenja, naročito kada tople, letnje večeri budete provodili uživajući u zalasku sunca. Ukoliko želite da sprečite pregrevanje potkrovlja, ali i da začinite enterijer dodatnim bojama, preporučujemo vam da pogledate modele unutrašnjih i spoljašnjih roletni za krovnu terasu, Cabrio balkon i krovne prozore.

Besplatne konsultacije

Pre ugradnje, potrebno je od strane stručnjaka proveriti da li je vaše potkrovlje tehnički pogodno. To možete učiniti zakazivanjem besplatnih konsultacija ili prijavom za besplatnu vizualizaciju dnevne svetlosti u vašem potkrovlju , gde ćete dobiti detaljnu procenu potrebne dnevne svetlosti u prostoru i predlog odgovarajućih VELUX proizvoda.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *