Ark It Easy trenutno nudi dva Revit kursa – Revit Arhitekturu i Revit Enterijer; Vizuelizacija: Ark Iz Easy
Promo, Softver

Ark It Easy postao ovlašćeni Autodesk Training Centar

Ovo priznanje obezbeđuje polaznicima Revit škole za arhitekte da steknu najsavremenija znanja, praktične veštine i najbolje prakse, kao i zvanične Autodesk sertifikate.

U svetu arhitektonskog projektovanja poznavanje BIM alata nije samo prednost – već postaje potreba. Arhitekte koje dobro rade u Revitu brže i lakše pronalaze poslovne prilike. Sertifikovane škole igraju ključnu ulogu u osposobljavanju profesionalaca za potrebe savremenog tržišta.

Ark It Easy, pionirska onlajn platforma posvećena osnaživanju arhitekata sa veštinama rada u programu Autodesk Revit, sa ponosom objavljuje svoj novi status ovlašćenog Autodesk centra za obuku.

Nakon savladane Ark It Easy škole Revita za arhitekte, svi polaznici dobijaju zvanični Autodesk sertifikat koji je globalno priznat.

Milan i Radmila Anđelković; Foto: Ark itEasy

Revit za arhitekte

Ark It Easy je krenuo na svoje putovanje sa dalekosežnom vizijom: da arhitektama i studentima arhitekture iz Srbije i Balkana omogući pristup kvalitetnom obrazovanju bez obzira na mesto gde se nalazite.

Osnovana od strane dvoje arhitekata, Radmile i Miljana Anđelkovića, koji su svoj autoritet stekli na skandinavskom tržištu, ova edukativna platforma je nastala iz potrebe da se premosti praznina između tradicionalnog arhitektonskog obrazovanja i brzo rastućih zahteva industrije za BIM alatima.

Kako osnivači navode, cilj im je da arhitekte i studente arhitekture opreme u projektovanju sa znanjem i veštinama potrebnim da Revit koriste na profesionalan način.

Vizuelizacija: Ark It Easy

Rigorozan proces evaluacije je pažljivo ispitao sve, od sadržaja kursa i metodologije nastave do tehnološke infrastrukture i usluga podrške studentima.

”Fokusirajući se na Autodesk Revit, namera nam je da osnažimo naše učenike da ne samo savladaju softver već i da razumeju njegovu stratešku primenu u dizajniranju održivih i efikasnih prostora”.

Postizanje statusa ovlašćenog Autodesk centra za obuku bila je prekretnica koja je označila novo poglavlje u razvoju njihove Škole Revita za arhitekte.

„Ovo priznanje nije samo titula već svedočanstvo naše posvećenosti kvalitetu i profesionalnim standardima. Rigorozan proces ocenjivanja je pažljivo ispitao sve naše kapaciteta, od sadržaja kursa i metodologija nastave do tehnološke infrastrukture i usluga podrške studentima”.

Nove profesionalne mogućnosti

Autodesk Revit stoji na čelu arhitektonskog projektovanja i informacionog modelovanja objekata (BIM). Savladavanje Revita arhitektama otvara potpuno novi svet profesionalnih mogućnosti.

Revit revolucioniše lepezu arhitektonskog dizajna omogućavajući integrisaniji pristup realizaciji projekta. Njegove BIM mogućnosti omogućavaju nesmetan protok informacija u svim fazama projekta, od početnog koncepta do izgradnje i rada. Ova međusobna povezanost smanjuje greške, štedi vreme i značajno smanjuje troškove projekta.

Novo u ponudi je kurs „Revit enterijer“; Foto: Ark It Easy

Zvanični Autodesk sertifikati

Ark It Easy trenutno nudi dva Revit kursa: Revit Arhitektura i Revit Enterijer, koji su strukturirani tako da pružaju sveobuhvatno znanje i praktično iskustvo, osiguravajući da njihovi studenti mogu da primene svoje učenje u svakodnevnim profesionalnim situacijama. Njihov pristup onlajn učenju nudi sesije uživo, forume i stvarne projekte što polaznicima daje kvalifikacije koje su odmah primenljive u praksi.

„Ova akreditacija uverava naše studente da stiču obrazovanje koje je ne samo aktuelno već i globalno priznato, što ih izdvaja u konkurentskoj oblasti arhitektonskog projektovanja. Povrh svega, svi naši studenti dobijaju najnoviji Revit softver koji mogu da koriste u obrazovne svrhe tokom trajanja kursa” – navode osnivači i dodaju:

„Učenici Ark It Easyja imaju koristi od učenja pod vođstvom sertifikovanih instruktora po nastavnom planu i programu koji je odobrio Autodesk. Ovo im obezbeđuje da steknu najsavremenija znanja, praktične veštine i najbolje prakse u Revitu, kao i zvanične Autodesk sertifikate, što ih čini veoma kompetentnim i spremnim za rad u industriji”.

Nauči i ti da praviš ovakve modele pomoću Revita; Foto: Ark It Easy

Rane prijave do 15. marta

Ark It Easy nudi obimne resurse podrške, uključujući pristup materijalima za učenje, snimljenim predavanjima, sesijama uživo sa instruktorima, direktnom chatu sa kolagama… Njihov cilj je da pruže motivišuće iskustvo učenja koje se proteže van klasične učionice.

„Bez obzira da li počinjete svoje putovanje u arhitekturi ili želite da usavršite svoje veštine u Revitu, Ark It Easy kursevi su formirani tako da da podignu vašu stručnost i otvore vam nove profesionalne prilike u vašoj karijeri”, kažu za Gradnju Radmila i Miljan Anđelković.

Upis u drugu generaciju Revit škole za arhitekte je u toku. Rane prijave traju do 15. marta i to po ceni od 495 evra (ili 2 x 255 evra). Studenti imaju dodatni popust. Za više informacija i detalja, posetite stranicu arkiteasy.com.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *