Izgradnja novog Centra za rani razvoj dece i inkluziju na Bežanijskoj kosi u Beogradu; Foto: Jadran d.o.o.
Promo

Napredne tehnologije dale novi kvalitet kompaniji Jadran koja slavi 74 godine uspešnog poslovanja

Upotrebom BIM tehnologije od 2022. godine, kompanija je unapredila brzinu procesa planiranja i izgradnje objekata, ali i unapredila koordinaciju svog poslovanja.

Kompanija Jadran na tržištu Srbije već 74 godine uspešno posluje u oblasti građevinarstva, kao jedan od pionira koji pruža kompletnu uslugu u građevinskoj industriji. Njihova priča započela je pre više od sedam decenija, najpre kao dela čuvenog „Komgrapa“, komunalnog građevinskog preduzeća grada Beograda, a zatim kao samostalnog preduzeća za molersko-farbarske radove.

Svoju reputaciju kroz decenije stekli su saradnjom sa gotovo svim državnim institucijama i velikim sistemima iz oblasti građevinarstva, energetike, naftne i mašinske industrije i tako postali sinonim za pouzdanog izvođača radova u zemlji, ali i u svetu. Jadran je bio deo građevinskih projekata koji su se izvodili u Rusiji, Alžiru, Kuvajtu, Libiji, Egiptu i drugim zemljama.

Osim toga, svojim projektima kompanija je ulepšala i izgradila lice Beograda, ali i doprinela razvoju lokalne zajednice kroz mnoge donacije i društveno odgovorne projekte.

Srodni članci na portalu Gradnja:

Rekonstrukcija Sava Centra u Beogradu; Foto: Jadran d.o.o.

BIM tehnologija od 2022. godine

Budući da je reč inovacija sinonim za ovu kompaniju, u Jadranu su veliku pažnju posvetili uvođenju naprednih tehnologija, koje donose novi kvalitet njihovom poslovanju.

Upotrebom inovativne BIM tehnologije od 2022. godine, kompanija je, korišćenjem samo jednog softverskog programa, unapredila brzinu procesa planiranja i izgradnje objekata, ali i unapredila koordinaciju svog poslovanja.

Značajna optimizacija i razvoj planiranja i izvođenja radova takođe su razlozi su zbog kojih je BIM tehnologija velikom brzinom osvojila svet građevinarstva.

Radnici na gradilištu Centra za rani razvoj i inkluziju u Beogradu; Foto: Jadran d.o.o.

O  tome da tradicija opstaje svedoči i činjenica da Jadran danas broji više od 500 stalno zaposlenih koji rade na više od 70 aktivnih gradilišta.

Kako su zaposleni ključ uspešnog poslovanja ove kompanije, velika pažnja posvećena je upravo njima i to kroz brojne benefite i podsticaj za dalji rast i razvoj.

O  tome da tradicija opstaje svedoči i činjenica da Jadran danas broji više od 500 stalno zaposlenih koji rade na više od 70 aktivnih gradilišta.

Inovativno, odgovorno i efikasno građevinarstvo

Decenije poslovanja temelj su daljeg napretka i rasta svih segmenata poslovanja ove beogradske kompanije.

Vizija budućnosti građevinarstva koje je inovativno, odgovorno i efikasno, ogleda se u svakom detalju poslovanja kompanije Jadran, u preciznosti i efikasnosti koje ona osigurava u svakoj fazi svojih projekata.

Ulepšavanje sveta nije lak zadatak, već pravi izazov za one koji se usude da ga grade.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *