Enterijer po meri Buster + Punch
Enterijeri, Promo

Buster + Punch: Unesite dašak londonskog duha u enterijer

Đavo leži u detaljima, a detalje koji nudi ova britanska kompanija su nešto zaista posebno.

Kada ste se uselili u svoj novi stan, shvatili ste da enterijer nije bio kompletiran dok u njega niste uneli detalje koji prostoru daju ličnu notu. Ali gde naći detalje koji su drugačiji. Detalje koje nema niko drugi. Detalje koji su posebni. Imamo odgovor!

Buster + Punch je kompanija koja je, kao i sve uspešne, startovala iz… garaže! U malenom prostoru u Londonu, arhitekta i industrijski dizajner Massimo Buster Minale, imao je viziju i veliku energiju da osmisli proizvode koji će biti dobro dizajnirani, kvalitetni, od vrhunskih materijala a koji se mogu naći u svakom domu u kojem kuca dizajnersko srce.

Buster + Punch ručkice

Buster + Punch se u svom radu inspiriše modnom, kulturnom i muzičkom scenom Londona.

Od kvaka i ručki na ormarićima, preko nameštaja i rasvete pa sve do elektro-galanterije, ova kompanija usredsređena da kupcima ponudi sjajno dizajnirane detalje koji unose dašak londonskog duha u enterijer.

Ova renomirana kompanija je u svom radu inspirisana modnom, kulturnom i muzičkom scenom britanske prestonice, pa samim tim, Buster + Punch neretko sarađuje s uličnim umetnicima i modnim dizajnerima kako bi svojim kolekcijama podarili dozu pomalo rokerskog šmeka.

Buster + Punch enterijer

Vanserijski materijali

Danas je kompanija Buster + Punch posvećena ulepšavanju enterijera na unikatan način. Oni koriste retke, čvrste metale, kako bi proizveli fascinantne komade za svakodnevnu upotrebu, koji prostoru daju posebnu notu industrijskog stila. U njihovom širokom spektru ponude, nalaze se ručke za nameštaj, kvake za vrata, ključaonice, stoperi za vrata od najkvalitetnijih materijala i različitih oblika i boja.

Buster + Punch kvaka i ključaonica

Rokerska rasveta

Nijedan enterijer nije završen ako ne se osvetli odgovarajućom rasvetom. Buster + Punch u svojoj ponudi ima zanimljivu kolekciju sijalica kao i rasvetnih tela industrijskog stila u kojoj se kombinuju materijali poput crnog čelika, betona ili bronze.

Buster + Punch rasveta

Prekidači svojim oblikom, završnom obradom i kvalitetnom izrade podsećaju na detalje na pojačalu.

Kao poseban dizajnerski detalj izdvajaju se prekidači koji će se svojim oblikom, završnom obradom i kvalitetnom izrade podsećaju na detalje na pojačalu. Ova elekto-galanterija proizvodi se u crnoj boji ili bronzi, a zahvaljujući prekidačima koji nude poseban taktilni utisak prilikom paljenja i gašenja daće enterijeru posebnu ergonomsku notu.

Buster + Punch prekidači

Buster + Punch proizvodi su jedinstveni zato što se veoma lagano mogu uklopiti i u elegantni i u industrijski enterijer. Zato ih dizajneri enterijera obožavaju.

Buster + Punch enterijer

Buster + Punch u Srbiji

Ukoliko ste u potrazi za vanserijskim detaljima izrađenim od najkvalitetnijih materijala koji će podići vizuelni utisak vašeg enterijera, u salonu Mermeta – Design & Furniture na Novom Beogradu (Omladinskih brigada 86e) možete pronaći širok spektar njihovih proizvoda ili pogledati na sajtu.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *