Foto: Maxidom.rs
Promo

Kompanija MAXIDOM.RS otvorila najveći građevinski centar u Srbiji

Sa čak 25.000 ponuđenih artikala novootvoreni centar na jednom mestu obezbeđuje sav neophodan asortiman koji je potreban za uređenje i izgradnju.

Najveći građevinski centar u Srbiji koji nudi sve za uređenje prostora, renoviranje i izgradnju –  MAXIDOM.RS u Beogradu, otvorio je u ponedeljak, 18. septembra, svoja vrata za sve kupce, partnere i dobavljače.

Na površini od više od 12.700 kvadratnih metara prodajno-magacinskog prostora, u okviru MAXIDOM.RS asortimana nalazi se 25.000 artikala namenjenih za izgradnju i uređenje stambenih i poslovnih prostora.

Građevinski centar prostire se na površini od više od 12.700 kvadratnih metara; Foto: Maxidom.rs

Postavljanje standarda u građevinskom sektoru

Na otvaranju MAXIDOM.RS objekta, u ime kompanije obratio se Jovan Šarenac, generalni direktor, istakavši značaj i obim poslovnog poduhvata, ujedno rekavši da je ovo tek početak poslovnih planova za kompaniju na čijem čelu se nalazi.

„Čast mi je i zadovljstvo što imamo priliku da na domaćem tržištu otvorimo građevinski centar koji na jednom mestu obezbeđuje sav neophodan asortiman koji je potreban za uređenje i izgradnju. Naša misija je da kupcima isporučimo proizvode koji su im neophodni u pravo vreme i to na način koji im štedi vreme i novac. Istovremeno, želimo da i sa dobavljačima i partnerima stvaramo dugoročne i jake veze iz kojih možemo zajedno da ispunjavamo željene ciljeve i postavljamo standarde u građevinskom sektoru“, istakao je Šarenac.

Jovan Šarenac, generalni direktor Maxidom.rs (u sredini); Foto: Maxidom.rs

Prisutni su imali priliku da se uvere u kvalitet i dostupnost najboljih materijala za opremanje prostora iz snova.

Pružanje širokog i dostupnog asortimana proizvoda, podrška visoko stručnih i ljubaznih prodavaca, raznovrsni kanali prodaje i neizostavno – pravovremena dostava, odlike su koje vode MAXIDOM.RS do osnovne vrednosti brenda, a to su oduševljeni kupci.

Na događaju povodom otvaranja MAXIDOM.RS građevinskog centra, prisutni su imali priliku da se uvere u kvalitet i dostupnost najboljih materijala za opremanje prostora iz snova.

U okviru širokog spektra proizvoda i usluga, mogu se pronaći različiti građevinski materijali, sanitarije, krovne obloge, izolacije, fasade, boje i lakovi, rasveta, elektromaterijali, sobna stolarija, ručni alati, zaštitna oprema i mnogi drugi elementi za uređenje domova i poslovnih objekata prema potrebama kupaca.

U okviru MAXIDOM.RS asortimana nalazi se 25.000 artikala; Foto: Maxidom.rs

Kupovina i preko e-commerce platforme

Za one koji više vole tradicionalni način kupovine i žele da na licu mesta dobiju sve detalje o proizvodu i njegovim karakteristikama, na raspolaganju je uvek stručna podrška profesionalnog MAXIDOM.RS tima.

Radi što veće uštede vremena i što efikasnije kupovine MAXIDOM.RS svojim kupcima obezbeđuje kupovinu preko e-commerce platforme Maxidom.rs, koja nudi jednostavan i fleksibilan sistem za onlajn naručivanje, plaćanje i isporuku.

MAXIDOM.RS nastoji da ljude stavi u fokus svojih vrednosti i poslovne kulture. Gradeći otvoren dijalog o idejama uz odgovornost zaposlenih, cilj je da se kroz inovativan koncept poslovanja do it yourself pokaže da samo iskonska podrška pruža sigurnost, poštovanje i oslonac za napredovanje i rast, gradeći stabilan temelj kako u domu tako i u poslovanju.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *