Foto: Maxidom.rs
Promo

Kompanija MAXIDOM.RS otvorila najveći građevinski centar u Srbiji

Sa čak 25.000 ponuđenih artikala novootvoreni centar na jednom mestu obezbeđuje sav neophodan asortiman koji je potreban za uređenje i izgradnju.

Najveći građevinski centar u Srbiji koji nudi sve za uređenje prostora, renoviranje i izgradnju –  MAXIDOM.RS u Beogradu, otvorio je u ponedeljak, 18. septembra, svoja vrata za sve kupce, partnere i dobavljače.

Na površini od više od 12.700 kvadratnih metara prodajno-magacinskog prostora, u okviru MAXIDOM.RS asortimana nalazi se 25.000 artikala namenjenih za izgradnju i uređenje stambenih i poslovnih prostora.

Građevinski centar prostire se na površini od više od 12.700 kvadratnih metara; Foto: Maxidom.rs

Postavljanje standarda u građevinskom sektoru

Na otvaranju MAXIDOM.RS objekta, u ime kompanije obratio se Jovan Šarenac, generalni direktor, istakavši značaj i obim poslovnog poduhvata, ujedno rekavši da je ovo tek početak poslovnih planova za kompaniju na čijem čelu se nalazi.

„Čast mi je i zadovljstvo što imamo priliku da na domaćem tržištu otvorimo građevinski centar koji na jednom mestu obezbeđuje sav neophodan asortiman koji je potreban za uređenje i izgradnju. Naša misija je da kupcima isporučimo proizvode koji su im neophodni u pravo vreme i to na način koji im štedi vreme i novac. Istovremeno, želimo da i sa dobavljačima i partnerima stvaramo dugoročne i jake veze iz kojih možemo zajedno da ispunjavamo željene ciljeve i postavljamo standarde u građevinskom sektoru“, istakao je Šarenac.

Jovan Šarenac, generalni direktor Maxidom.rs (u sredini); Foto: Maxidom.rs

Prisutni su imali priliku da se uvere u kvalitet i dostupnost najboljih materijala za opremanje prostora iz snova.

Pružanje širokog i dostupnog asortimana proizvoda, podrška visoko stručnih i ljubaznih prodavaca, raznovrsni kanali prodaje i neizostavno – pravovremena dostava, odlike su koje vode MAXIDOM.RS do osnovne vrednosti brenda, a to su oduševljeni kupci.

Na događaju povodom otvaranja MAXIDOM.RS građevinskog centra, prisutni su imali priliku da se uvere u kvalitet i dostupnost najboljih materijala za opremanje prostora iz snova.

U okviru širokog spektra proizvoda i usluga, mogu se pronaći različiti građevinski materijali, sanitarije, krovne obloge, izolacije, fasade, boje i lakovi, rasveta, elektromaterijali, sobna stolarija, ručni alati, zaštitna oprema i mnogi drugi elementi za uređenje domova i poslovnih objekata prema potrebama kupaca.

U okviru MAXIDOM.RS asortimana nalazi se 25.000 artikala; Foto: Maxidom.rs

Kupovina i preko e-commerce platforme

Za one koji više vole tradicionalni način kupovine i žele da na licu mesta dobiju sve detalje o proizvodu i njegovim karakteristikama, na raspolaganju je uvek stručna podrška profesionalnog MAXIDOM.RS tima.

Radi što veće uštede vremena i što efikasnije kupovine MAXIDOM.RS svojim kupcima obezbeđuje kupovinu preko e-commerce platforme Maxidom.rs, koja nudi jednostavan i fleksibilan sistem za onlajn naručivanje, plaćanje i isporuku.

MAXIDOM.RS nastoji da ljude stavi u fokus svojih vrednosti i poslovne kulture. Gradeći otvoren dijalog o idejama uz odgovornost zaposlenih, cilj je da se kroz inovativan koncept poslovanja do it yourself pokaže da samo iskonska podrška pruža sigurnost, poštovanje i oslonac za napredovanje i rast, gradeći stabilan temelj kako u domu tako i u poslovanju.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

2 komentara

  1. Ljuba

    Neznam ko vam piše ove nebulozne tekstove,gde stoji šta je neki Šarenac rekao:mi smo na usluzi sa 25 oooo kvadrata mi ćemo ovo mi nudimo …Al nigde adrese tog famoznog centra..Skoro je bila neka ngrda salona arh.gde je prvoplasirni za sanaciju nekakve tvrđave posle čujem da su ugrađeni i plastični delovi u srednjovekovnu tvrđavu.Kazaćete mi ne dajemo nagrade samo prenosimo.Čudna zemlja u kojoj nemo’š naći novoizgrđenu zgradu koja zavređuje pažnju tog salona.Konkursa nema zida se po projektima koji noću stižu sa nepoznate lokacije,vi o tome ništa ne pričate samo šta je Šarenac rekao.

    1. Drakče

      Čiko, ne mlati, sreće ti!

Ostavite odgovor

Obavezna polja *