Građevinski centar Maxidom.rs nedavno je otvorio svoju prvu prodavnicu na adresi Pančevački put 81 u Beogradu; Foto: Maxidom.rs
Materijali, Promo

MAXIDOM.RS – Mesto gde možete da pronađete sve za vaš projekat ili enterijer

Sa preko 25.000 artikala, ovaj građevinski centar u Beogradu pruža vam sveobuhvatnu ponudu materijala, alata i opreme za uređenje doma.

Nabavka građevinskog materijala može biti izazovan proces, posebno u građevinskoj industriji gde su tačnost, kvalitet i dostupnost ključni faktori za uspeh projekta.

Građevinski projekti zahtevaju pronalaženje pravih i kvalitetnih materijala koji će zadovoljiti visoke kriterijume gradnje sa ciljem da se obezbedi sigurnost i trajnost izvršenih radova.

Ukoliko izuzmemo promenljive uslove tržišta i prilagođavanje istim, najčešći izazovi sa kojima se suočavaju profesionalci u sektoru građevinarstva su dostupnost različitog materijala, kao i kvalitet istog.

Tačnost, kvalitet i dostupnost ključni faktori za uspeh projekta; Foto: Maxidom.rs

Sve na jednom mestu

Omnikanalni pristup kupovini postaje sve važniji u svetu savremene trgovine, kako u fizičkim prodavnicama, tako i putem online platformi.

Ovaj koncept, koji se već uveliko primenjuje u svetu, ima ključnu ulogu u prilagođavanju savremenim potrebama kupaca pružajući im veću fleksibilnost i olakšavajući pristup širokom asortimanu proizvoda.

Integracija prodajnih kanala ima za cilj pružanje jednostavnog i fleksibilnog iskustva kupovine, pa tako kupci imaju mogućnost izbora koji najviše odgovara njihovim potrebama.

U svetu građevinskih materijala i uređenja enterijera, pronalaženje pravog partnera koji će vam omogućiti da pretvorite svoje ideje u stvarnost često može biti zahtevan zadatak.

Kupci imaju mogućnost izbora koji najviše odgovara njihovim potrebama; Foto: Maxidom.rs

Bez obzira da li se radi o izgradnji kuće od temelja, renoviranju stana, ili popravci nekog manjeg dela doma, ovde ćete pronaći sve što vam treba.

Ali, sada, uz pomoć najvećeg građevinskog centra u Srbiji, Maxidom.rs, ta potraga postaje znatno olakšana. Ovaj prvi omnikanalni lanac u Srbiji, građevinski centar Maxidom.rs nedavno je otvorio svoju prvu prodavnicu na adresi Pančevački put 81 u Beogradu.

„Maxidom.rs nudi izvanredan asortiman proizvoda, sa više od 25.000 artikala koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Bez obzira da li se radi o izgradnji kuće od temelja, renoviranju stana, ili jednostavno popravci nekog manjeg dela doma, ovde ćete pronaći sve što vam treba – građevinski materijal, sanitarije, krovne obloge, izolacije, fasade, boje i lakove, rasvetu, elektromaterijal, sobnu stolariju, ručne alate, zaštitnu opremu i mnoge druge elemente za uređenje doma“ – navode iz kompanije.

Više od 25.000 artikala zadovoljiće sve vaše potrebe; Foto: Maxidom.rs

Novi lider na domaćem tržištu

Maxidom.rs, kao prvi omnikanalni lanac u Srbiji, postavlja novi standard na tržištu prodaje građevinskih materijala.

Ovaj građevinski centar koji se prostire na impresivnih 12.700m2 prodajno-magacinskog prostora pruža sveobuhvatnu ponudu materijala, alata, i opreme za uređenje doma, a sve to uz stručnu podršku i savete prodavaca.

S obzirom na veliki izbor proizvoda, kvalifikovano osoblje, i brojne kanale prodaje, Maxidom.rs je idealno mesto za sve one koji žele da ostvare svoje građevinske projekte, bilo da su profesionalci sa visokim standardima ili hobisti koji žele da urede svoje domove.

Građevinski centar obezbeđuje dostavu i prilagođeno vreme isporuke; Foto: Maxidom.rs

Dostava na vašu adresu

Bez obzira da li preferirate posetu fizičkoj prodavnici, komunikaciju putem kontakt centra, istraživanje ponude online sada imate fleksibilnost da odaberete svoj način kupovine.

Osim toga, ovaj građevinski centar obezbeđuje dostavu i prilagođeno vreme isporuke, što pomaže uštedi vremena i novca tokom procesa uređenja ili izgradnje.

Vaš dom zaslužuje najbolje, zato posetite Maxidom.rs i uverite se da na jednom mestu možete da nađete sve.

Foto-galerija

Foto: Maxidom.rs
Foto: Maxidom.rs
Foto: Maxidom.rs
Foto: Maxidom.rs
Foto: Maxidom.rs
Foto: Maxidom.rs
Foto: Maxidom.rs
Foto: Maxidom.rs
Foto: Maxidom.rs
Foto: Maxidom.rs
Više od 25.000 artikala zadovoljiće sve vaše potrebe; Foto: Maxidom.rs
Više od 25.000 artikala zadovoljiće sve vaše potrebe; Foto: Maxidom.rs
Foto: Maxidom.rs
Foto: Maxidom.rs
Foto: Maxidom.rs
Foto: Maxidom.rs
Foto: Maxidom.rs
Foto: Maxidom.rs

Izabrali smo za vas...

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

Оставите одговор

Obavezna polja *