Pafonski ventilatori dolaze sa daljinskim upravlječem; Foto: Eglo
Opremanje, Promo

Ovi plafonski ventilatori rashlađuju, štede energiju i… teraju komarce

Eglo ventilatori ne samo da su tihi kao šapat, već mogu da reše i problem osvetljavanja prostora jer dolaze s ugrađenom rasvetom.

Leto je vreme kada tražimo efikasne načine da se rashladimo i stvorimo prijatno okruženje u našim domovima. Jedan od najpouzdanijih rešenja za to su ventilatori, a među njima se posebno ističe ponuda iz kompanije Eglo.

Od kada su 2019. godine uvedeni u ponudu ove renomirane kompanije, koju svi znamo po bogatoj ponudi rasvete, Eglo ventilatori su brzo postali broj jedan na tržištu Srbije.

Saznajte koje sve napredne funkcije imaju, kako štede energije koliko su tihi i šta ih čini ih idealnim za postavljanje u spavaće sobe.

Srodni članci na portalu Gradnja:

Drveni plafonski ventilator – model Eglo Portsea

Plafonski ventilatori stvaraju subjektivni osećaj kao da je do 5 stepeni hladnije u prostoriji, pa možete podići temperaturu na klima uređaju i do 2 stepena.

Ono što Eglo ventilatore izdvaja od konkurencije nije samo kvalitet izrade, dizajn i dugotrajnost već i ušteda energije leti i zimi.

Naime, ventilatori stvaraju osećaj hladnijeg i ugodnijeg okruženja letnjim režimom rada. Čine da subjektivni osećaj bude takav kao da je do 5 stepeni hladnije u prostoriji što dovodi do mogućnosti podizanja temperature na klima uređaju i do 2 stepena, što može dovesti do značajne uštede.

Isto tako, u zimskom režimu rada, ventilator spušta topao vazduh i na taj način može da se značajno uštedi na grejanju. Istraživanje pokazuju da ušteda energije može biti i do 30 procenata.

Plafonske ventilatore karakteriše dobar dizajn i kvalitet; Foto: Eglo

Tihi i teraju komarce

Međutim, korisnici se često pitaju koliko su ovi ventilatori bučni i da li ih zbog toga mogu postaviti u spavaću sobu. Interesantan je podatak da Eglo za svoje ventilatore voli da kaže da su tihi kao šapat, s obzirom da nivo buke iznosi svega 46db za određene modele, a kreće se u opsegu od 46 do 58db.

Imajući u vidu tih rad ali i da korišćenjem odgovarajućeg režima rada i odgovarajuće brzine obrtanja, ventilator otežava kretanje komaraca i onemogućava njihovo delovanje, Eglo ventilatori su više nego pogodni za spavaću sobu.

Idealni za spavaće sobe – Eglo model 35092

Plafonski ventilator otežava kretanje komaraca i onemogućava njihovo delovanje pa su idealni za postavljanje i u spavaće sobe.

Kontrola i prilagođavanje brzine i smera obrtanja ventilatora vrši se daljinskim upravljačem. U slučajevima kada je više ventilatora montirano u istom objektu, postoji mogućnost upravljanja svim ventilatorima uz pomoć jednog daljinskog upravljača ili upravljanje svakim ventilatorom posebno.

Kompaktni plafonski ventilator – model Eglo Marinella

2-u-1: I ventilator i rasveta

Eglo u svojoj ponudi ima široku paletu ventilatora. Od kompaktnih, preko modernih, do energetski efikasni i ventilatora tradicionalnog izgleda. Međutim, zgodno je što pojedini modeli dolaze i sa ugrađenom rasvetom.

Plafonski ventilatori sa svetlom rešavaju dva pitanja: rashlađivanje i osvetljenje prostorije. Eglo ventilatori imaju različite opcije osvetljenja, od korišćenja LED sijalica do integrisanog LED svetla koje ima mogućnost podešavanja jačine i topline svetla korišćenjem daljinskog upravljača koji dolazi u kompletu sa uređajem.

Od kompaktnih, preko modernih, do energetski efikasni i ventilatora tradicionalnog izgleda – model Eglo 35083

Garancija od 5 godina

Najpopularniji modeli ventilatori su oni sa garancijom od 5 godina. Kupce privlači dizajn, kvalitet izrade i dugotrajnost, kao i mogućnost podešavanja jačine i topline svetla.

Gde kupiti ventilatore

Celokupnu ponudu ventilatora možete pogledati na sajtu, a ako želite da ih vidite uživo to možete učiniti u osam Eglo maloprodajnih objekata u Novom Sadu, Beogradu, Nišu i Novom Pazaru.

Tačne adrese potražite na sledećem linku ili pozovite na 011-3981-392.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *