Rasveta

Podržite na Kickstarteru domaću lampu s kojom možete uzgajati travu u kući

Grasslamp je stona lampa koja isijava LED svetlo pogodno za pravljenje male bašte na vašem radnom stolu.

Marko Vučković, idejni tvorac lampe, zajedno sa Branislavom Ristićim, Ivanom Todorovićem, Milošem Mijatovićem i Nikolom Čabarkapom, pokrenuli su danas Kickstarter kampanju u cilju prikljupljanja sredstava kako bi Grassplamp ušao u industrijsku proizvodnju. Ukoliko prikupe 50.000 dolara u narednih 30 dana, Markov san postaće realnost a svi mi ćemo imaćemo priliku da uzgajamo travu na svom radnom stolu.

grasslamp-kicstarter-3

Grasslamp je multifunkcionalni objekat koji oplemenjuje unutrašnji prostor travom koja raste i razvija se unutar lampe. Ideja je da, u savremenom društvu gde 90% vremena provodimo odsečeni od prirode, unesemo dašak prirode u naše domove i radne prostore, piše StartIt.

grasslamp-kicstarter-04

Grasslamp je ovalnog oblika s LED osvetljenjem pogodnim za uzgoj trave. Biljke rastu bez zemlje i đubriva tako da će vam ruke uvek biti čiste. Možete čak uzgajati i neke jestive biljke što može biti veoma zgodno onima koji u kuće drže mačke jer Grasslamp u tom slučaju može biti i hranilica.

grasslamp-kicstarter-06

Grasslamp, osim estetske vrednosti, donosi pogodnosti i za zdravlje. Ceđenjem uzgojenog žita dobija se sok (wheatgrass juice) koji je veoma zdrav jer smanjenje nivo šećera u krvi, čisti jetru i eliminiše toksine iz organizma.

grasslamp-kicstarter-2

Ukoliko podržite ovaj projekat na Kickstarteru, možete dobiti Grasslamp za 99 dolara (ali joj se ne nadajte pre juna 2016. godine) a razvojni tim je najavio da će cena lampe, po uspešno završenoj kampanji, ići na gore. Dakle, sada je pravi trenutak da reagujete ako vam se sviđa ovaj proizvod!

grasslamp-kicstarter-01

Pogledajte i kako izgleda rasveta u obliku ptica i insekata,

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *