Izdvojeno, Rasveta, Video

Magnetna rasveta: Pogledajte video-test Foscarinijeve stone lampe Magneto

Ko bolje dizajnira proizvode od Italijana? Predstavljamo vam još jedan biser italijanskog umeća – Foscarinijevu stonu lampu Magneto.

Stona lampa Magneto izgleda jednostavno ali je zaista radi o izvandrednom komadu rasvete sa velikom mogućnošću prilagodljivosti zahvaljujujući magnetu koji omogućava rotaciju lampe oko svoje ose.

Zahvaljujući usmerenom LED svetiljki od 5W i toplom svetlu od 2700K, Magneto će se najbolje iskoristiti ako želite da osvetlite neki detalj, ili ako je postavite u nišu gde će napraviti zanimljiv ambijentalni utisak.

Namagnetisana kuglica kao centralni detalj

Ova naizgled jednostavna lampa visine 38 cm, sastoji se samo od stuba oslonjenog na kružnu osnovu i izvora LED svetlosti u obliku baterijske lampe mada nas najviše podseća na mikrofon. Ipak, centralni detalj ove lampe jeste magnet.

Magnet u obliku kuglice dozvoljava da se lampa rotira oko svoje ose što korisniku omogućuje da je postavi u bilo koji položaj. Kuglica naleže na ležište u postolju lampe a pošto ih ima više, nju možete postaviti na različite visine i tako promeniti izgled Magneta.

Magneto-Tischleuchte-rot-Ambiente
Magneto postoji u crvenoj, crnoj i beloj boji

Magneto možete kupiti u novosadskoj firmi Light Systems Design iz Novog Sada. Podrobnije informacije možete dobiti i na 021-300-64-45.

Firme iz kategorije Rasveta:

Dodaj firmu u Adresar

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Mi

    Izuzetna prezetacija lampe Magneto! A jel moramo da joj pevamo??

Ostavite odgovor

Obavezna polja *