Promo

5 proizvoda za idealni užitak u vašem domu

Ovo su predlozi za kreiranje idiličnog kutka u vašem domu.

Sigurno ste uvek maštali o ličnom wellness centru u okviru vašeg doma modernog dizajna i materijala, profesionalnih performansi, a sve izrađeno po meri vašeg prostora. Poenta i prednost kućnog wellnessa je da se na prostoru od samo nekoliko kvadratnih metara mogu naći svi neophodni sadržaji. Vašu intimu delite sa vama dragim osobama, dok je higijena na najvišem mogućem nivou.

Predstavljamo vam 5 predloga za kreiranje idiličnog kutka, koji predstavljaju vrhunac hedonizma i to sve u intimnoj atmosferi vašeg doma. Uživajte u našem kratkom vodiču.

1. Finska sauna

Finska sauna je nezaobilnazni deo kućnog wellness kutka u okviru dnevne sobe, kupatila ili wellness zone. Izrađuje se po meri prostora od najkvalitetnijih materijala. Dostupna je i dodatna oprema. Dodaci poput aromaterapije sa dodatkom esencija u biosauni ili nežne RGB rasvete koja naglašava linije saune, audio sistema sa laganom muzikom koju ste vi odabrali učiniće da sva vaša čula uživaju.

Klikom na sliku ispod pogledajte koje su finske saune dostupne na našem tržištu.

marconio-finska-sauna-Slika 1

2. Parno kupatilo

Parno kupatilo u okviru vašeg doma na samo 2m2. Parna kupatila će osim mesta za relaksaciju služiti i kao tuš kabina za svakodnevnu upotrebu tako da dobijate praktičan proizvod, ekskluzivnog dizajna i namene za trenutke relaksacije i opuštanja. Generator pare sa direktnim izvodom za paru za nekoliko minuta postiže idealne parametre za parno kupatilo: temperaturu oko 45°C sa vlažnošću vazduha oko 98%.

Pored prefinjenog dizajna u ponudi su i različite opcije poput aroma terapije, zvezdanog neba, audio sistema, haloterapije.

Klikom na sliku ispod pročitaje nešto više o parnom kupatilu i pogledajte galeriju istih.

Parno-kupatilo-Slika 2

3. Hidromasažne kade i bazeni

Hidromasažne kade su postale nezamenljiv deo modernih domova. Svako ko teži istinskom hedonizmu u intimnoj atmosferi svog doma, mora iskusiti blagodeti hidromasažne kade.

Hidromasažne kade i bazeni moraju biti sastavni deo vašeg privatnog SPA centra, i mogu se kombinovati sa saunom i parnom kabinom. Tako da na samo nekoliko kvadratnih metara možete imati sve wellness sadržaje.

Klikom na sliku ispod pogledajte galeriju hidromasašnih kada i bazena.

hidromasazne-kade-Slika 3

4. Slane sobe

Slane sobe u okviru vašeg doma, da li ste ikada razmišljali o tome?

Ukoliko imate problema sa respiratornim sistemom, astmom, alergijama ili kožnim bolestima pa čak i ako ste potpuno zdravi svi benefiti slanih soba mogu se naći u vašem domu.

Potpuno nov pristup wellnessu podrazumeva estetski besprekornu slanu sobu u okviru vašeg doma. Kombinujući savršen dizajn, jedinstvene benefite mineralnih soli i blagu toplinu slane sobe su savršeno mesto za boravak u njima i povratak wellnessu.

Klikom na sliku ispod pogledajte galeriju slanih soba dostupne na našem tržištu.

slane-sobe-slika-4

5. Tepidarijumi i tople kupke

Tepidarijumi su u Antičko doba izrađivani u mermeru i grejani vatrom, a služili su da svojom blagom toplinom opuštaju rimsku gospodu. U današnje vreme tepidarijumi su nezaobilazni deo svakog ozbiljnog wellness i SPA centra, ali svoje mesto nalaze i u malim privatnim wellness centrima. Osnovna funkcija tepidariuma je da opusti čitavo telo i mišiće, posebno pre i posle korišćenja masažnih bazena, finske saune i parnog kupatila.

Klikom na sliku ispod pročitaje više o ovim proizvodima i pogledajte galeriju istih.

tepidarijumi-Slika 5

Firme iz kategorije Bazeni:

Dodaj firmu u Adresar

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *