Enterijeri, Izdvojeno

Efektni enterijer penthausa u Milanu sa gigantskim aspiratorima

Crna boja, industrijski dizajn i upečatljivi detalji, poput dva samostojeća Mammut aspiratora u kuhinji, čine ovaj prostor bombastičnim.

Arhitekta Silvio Stefaniu saradnji sa proizvođačem nameštaj Minacciolo, omislio je ovaj nesvakidašnji enterijer penthausa u Milanu kojeg krasi, pre svega, industrijski dizajn u tamnijim tonovima. Međutim, ono što čini ovaj enterijer drugačijim jesu dva gigantska samostojeća Mammut aspiratora koje takođe proizvodi italijanska kompanija Manacciolo.

mammut-aspiratori-03

Mammut aspiratori prave se u verziji za kačenje na zid ili o tavanicu, a ovde je primenjen treći i najupečatljiviji model: samostojeći. Ovaj aspirator slobodno stoji na podu, dok mehanizam dopušta da ga pozicionirate tačno ispred šporeta. Da bi efekat bio još bolji, a pošto u ovom stanu ima dovoljno mesta, postavljena su dva ovakva aspiratora koja sa svojom grafitnom crnom bojom i visinom od preko dva metra, deluju kao dva robota koja sama spremaju ručak.

mammut-aspiratori-02

Mammut aspiratori se ne fiksiraju za pod, već mogu slobodno da se kreću. U usisnik se postavlja fleksibilno crevo koje šeta zajedno sa „robotom“.

mammut-aspiratori-04

Ostatak enterijera nije ništa manje impresivan. Crna metalna konstrukcija, bogata rasvetna tela u obliku šerpi, nameštaj od hrastovog drveta, cementni pod, crna tapeta sa sivim šarama: sve su to detalji koji čine ovaj milanski penthaus upečatljivim.

mammut-aspiratori-01mammut-aspiratori-06 mammut-aspiratori-07 mammut-aspiratori-08 mammut-aspiratori-09

Firme iz kategorije Bela tehnika:

Dodaj firmu u Adresar

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *