Enterijeri

Zavirite u grandioznu vilu na Beverli Hilsu

To je to! Našli smo najspektakularniju kuću na svetu. Ona je smeštena baš tamo gde smo i očekivali. U bogatom kvartu Los Anđelesa.

Na prvi pogled pomislićete da se radi o nekom egzotičnom hotelu ali ovo je zapravo porodična vila u Kaliforniji. Arhitektonski biro Whipple Russell Architects je uspeo ne samo da napravi impresivnu fasadu već i da od svake sobe napravi, kako oni kažu, kutijicu za dragulj.

Korišćenjem kontrastnih struktura materijala i refleksije vode stvorena je vila koja će vas osvojiti na prvi pogled, piše Freshome.

architecture-modern-residence-Laurel-Way exterior-modern-residence-Laurel-Way design-modern-residence-Laurel-Way

I sam ulazak u kuću je veoma impresivan. On je visine čak 4,2 metra i u izveden je u kombinaciji stakla, kamena i drveta.

modern-residence-Laurel-Way-3 modern-residence-Laurel-Way-5 modern-residence-Laurel-Way-6

Terasa sa infinity bazenom, vatrom u vodi i neizbežnom Jacuzzi kadom nikoga neće ravnodušnim.

modern-residence-Laurel-Way-7 modern-residence-Laurel-Way-8modern-residence-Laurel-Way-9

Garaža je popunjena potpuno u skladu sa očekivanjima.

modern-residence-Laurel-Way-10 modern-residence-Laurel-Way-11 modern-residence-Laurel-Way-12modern-residence-Laurel-Way-13 modern-residence-Laurel-Way-14 modern-residence-Laurel-Way-15 modern-residence-Laurel-Way-16modern-residence-Laurel-Way-17 modern-residence-Laurel-Way-18 modern-residence-Laurel-Way-19 modern-residence-Laurel-Way-20modern-residence-Laurel-Way-21 modern-residence-Laurel-Way-22 modern-residence-Laurel-Way-23 modern-residence-Laurel-Way-24modern-residence-Laurel-Way-25

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *