Enterijeri

Zebra zavese sa štampanim motivima

Ukoliko ne volite klasične zavese koje se nabiraju ili nemate prostora između prozora i plafona za smeštanje rimskih zavesa, rešenje mogu biti rolo zebra zavese.

Ranije smo već pisali o zebra zavesama, koje se još zovu i dan-noć zavese, kada smo napomenuli da su u pitanju rolo zavese koje se motaju na mehanizam i sastoje se iz horizontalnih providnih i neprovidnih pruga. Ono što je novitet jesu rolo zebra zavese sa štampanim motivima! Pogledajte o čemu se radi.

zebra-zavese-sa-stampom-4

Ove zavese sa štampanim motivima biće najinteresantnije za uređenje dečijih soba.

 

Naizmeničnim preklapanjem, kada se zebra zavesa podiže ili spušta, kontroliše se količina svetlosti i ugao pod kojim ulazi u prostoriju. Zahvaljujući gustom tkanju, zebra zavese pružaju zaštitu i od UV zračenja. Lake su za održavanje jer su napravljene 100% od poliestera.

Novitet koji se sada pojavo jeste rolo zebra zavesa sa štampanim motivima: svetski gradovi, crtani junaci ili priroda. Motiv odaberite u zavisnosti od namene prostorije, a jasno je da će ovaj tip zavese biti najinteresantije za uređenje dečijih soba.

zebra-zavese-sa-stampom-3

Pored načina podizanja zavesa, količinu svetla možete kontrolisati i sa odabirom stepena providnosti materijala zavese.

Povezano: Kako izračunati količinu materijala za šivenje zavese

zebra-zavese-sa-stampom-2

Okvirna cena mehanizma i zebra zavese za prozor dimenzija 120×180 cm (standardni jednokrilni prozor) iznosi oko 12.000 dinara.

Ove zavese možete poručiti u salonu Firange.

Pogledajte i kako se reguliše svetlost sa zebra rolo-zavesama i kakvi mehanizmi postoje.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *