Nameštaj i oprema

Vežite se, polećemo! Fotelja nastala od motora Boinga 737

Fallen Furniture u svoju ponudu proizvoda od delova aviona uvrstio je i stolicu 737 Cowling koja je nastala od motora poznatog aviona.

Engleski dizajnerski studio Fallen Furniture poznat je po svom pomalo neobičnom pristupu proizvodnje nameštaja jer koristi reciklirane delove civilnih i vojnih aviona. U njihovoj radionici susret između avio inženjeringa i dizajna stvara neverovatne komade industrijskog nameštaja koji plene svakim prostorom u kom se nađu.

737 cowling stolica 04

Njihov novi proizvod – 737 Cowling – je luksuzna stolica futurističkog izgleda. Nas svojim izgledom malo podseća na Ovalia Egg Chair Henrika Tor-Larsela, ali to nije bilo namerno jer je u pitanju originalni deo aviona Boeing 737 koji izgleda tako kako izgleda.

737 cowling stolica 03

Ova stolica, osim što privlači pažnju svojim neobičnim dizajnom, dominantna je u prostoru i zbog svojih dimenzija od dva metra visine, kao i dva metra širine i dubine. Stolica 737 Cowling ima i rotirajuću bazu, koja omogućava okretanje.

737 cowling stolica

Njena spoljašnjost od poliranog alumnijuma je u visokom sjaju, dok je unutrašnjost izvedena od tamne kože. Spoj industrijskog i luksuznog daje ovoj stolici nesvakidašnji izgled, koji je čini zvezdom svakog prostora u kom se bude našla.

737 cowling stolica 05

Pogledajte kako izgleda bar napravljen od stare kasetne bombe.

Stara kasetna bomba pretvorena u autentični bar

Zanimljiv je i ovaj avionski stočić:

Stočić od točka aviona Boeing 777

Firme iz kategorije Nameštaj:

Dodaj firmu u Adresar

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *