Novi objekti

U Crnoj Gori počela izgradnja prvog hotela One&Only u Evropi

Izgradnja prvog One&Only hotela u Evropi zvanično je počela u petak u sklopu projekta Portonovi resort, u koji će, biti ukupno uloženo 650 miliona evra.

Predsednik Odbora direktora Azmont Investmentsa, Ahmet Erentok, kazao je da je kompanija do kraja marta uložila skoro 164 milion evra.

On je rekao da hotel predstavlja sastavni deo rizorta Portonovi, pri čemu je kompanija One&Only savršen partner za destinacije jedinstvenog luksuznog odredišta koje će privlačiti posetioce i stanovnike iz celog sveta, piše Cafe Montenegro.

Imaćemo prestižne brendove, luksuzne stanove i vile, a planiramo da obnovimo crkvu koju ćemo koristiti kao jednu interesantnu lokaciju za proslave venčanja.

– precizirao je Erentok.

On je dodao da na projektu sarađuju sa brojnim poznatim dizajnerima, konsultantima i građevinskim kompanijama, od kojih je jedna od najboljih, italijanska Impresa Pizzarotti zadužena za glavni deo građevinskih radova.

Predstavnik Azmont Investmentsa, Anhel Rodrigez rekao je da su naporno radili na tome da dobiju savršen jedinstven proizvod, kao i da kombinuju postojeće i domaće sa onim što je novo.

Doveli smo fantastične brendove, imaćemo prestižne butike, raznoliku lepezu luksuznih stambenih jedinica.

– kazao je Rodrigez.

Rizort na 138.000 m2 čine hotel One&Only sa 112 soba, uključujući Henri Chenot Spa, marinu sa 223 veza za superjahte, niz različitih segmenata koji uključuju Donje i Gornje selo, pristan, a raspolažu i sa 1,8 kilometara obale.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *