Promo

Jesenje sniženje cena podova i kućne dekoracije

Galerija Podova spremila je veliku jesenju akciju tokom koje će proizvodi biti sniženi i do 20%.

Jesen je idealno vreme da osvežite dom i utoplite atmosferu pred predstojeće hladne dane. Zbog toga je Galerija Podova pripremila veliku jesenju akciju za podove i kućnu dekoraciju. Njihova cena biće snižena do 20%, a posebno iznenađenje čeka one čiji računi pređu 10.000 dinara. Naime, oni će dobiti novogodišnje poklon vaučere s kojima će moći dodatno da opreme svoje enterijere.

Parketi, laminati i vinili sniženi su za 10%, dekoracija za 15%, dok su tepisi, tepisoni i kućni tekstili na popustu i do 20%. U Galeriju Podova stigle su i nove kolekcije tako da imate razlog više da posetite njihove maloprodajne objekte. Spisak svih prodavnica možete pronaći ovde.

Lakše je na rate

Galerija Podova je za sve korisnike Super Kartice pripremila posebne pogodnosti, dok su za svoje verne kupce pripremili kartice lojalnosti koje vam obezbeđuju popust pri kupovini – i sve to do 12 rata bez kamate. Vaše je samo da odaberete, a Galerija Podova će se pobrinuti za dostavu i ugradnju.

Popust na popust

Ukoliko želite da iskoristite ovaj popust, pravac u Galeriju Podova jer akcija traje do 31. oktobra. Iskoristite pogodnosti pri kupovini i ostvarite uštede, jer se u Galeriji Podova popust dodaje na popust.

Više o velikoj jesenjoj akciji Galerije Podova možete pronaći ovde.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *