Enterijeri

Kantina za zaposlene u ovoj firmi nalazi se na tajnom mestu

Kompanija Malwarebytes dobila je zanimljiv poslovni prostor sa barom skrivenim iza amfiteatra.

Zbog porasta zaposlenih u ovom gradu, firma za sigurnost na internetu, Malwarebytes, angažovala je projektni studio Blitz, da u novom objektu stvori funkcionalan i kreativan prostor za veći broj ljudi. U dvospratnom objektu, osim prostora za rad, organizovani su i igraonice i kantina, gde zaposleni mogu da se razonode i na kratko odmore.

M 01alwarebytes office

Primarna promena napravljena je u formi oblikovanja radnog prostora. Od rada u nekadašnjim zatvorenim kancelarijama, zaposleni sada stvaraju u radnom prostoru koji je otvorenog koncepta.

Malwarebytes office 02

Malwarebytes office 03

U cilju stvaranja zanimljivog i dinamičnog radnog prostora, timovi su prostorno organizovani u kvartovima i svaki od njih ima svoju specifičnu prostoriju za razonodu, piše Designboom.

Malwarebytes office 04

Malwarebytes office 05

Centralni prostor u novom objektu firme Malwarebytes zauzima prostrano stepenište, u formi amfiteatra, koje služi za odvijanje prezentacija i sastanaka firme. Dok sa prednje strane ono izgleda sasvim obično, sa zadnje strane, odnosno ispod stepeništa sakrivena je kantina za zaposlene. U ovaj prostor vodi niz fliper aparata postavljenih uza zid.

Malwarebytes office 06

Stepenice skrivaju omiljeno mesto zaposlenih – kantinu!

Malwarebytes office 07

Celokupna unutrašnjost objekta osvetljena je prirodnim svetlom, preko prozora velikih dimnzija. Istovremeno, oni pružaju pogled na čuvenu Silikonsku dolinu i stadion Levi.

Malwarebytes office 08

Malwarebytes office 09

Malwarebytes office 10

Foto: Bruce Damonte

Pogledajte još jedan zanimljiv poslovni prostor:

Kako izgledaju nove kancelarije Gugla u Budimpešti

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *