Enterijeri, Izdvojeno

Kako izgledaju klasični enterijeri s daškom modernog stila

Kuća zvana Newton Tudor u Masačusatsu iz 1932. doživela je potpunu transformaciju ali uz zadržavanje originalnog, klasičnog duha.

Zadatak projektnog biroa Hacin and Associates bio je da kući od 330 kvadrata vrati stari sjaj ali i da je prilagodi novim vremenima i tendencijama. Tradicionalna kuća u stilu Tudor dobila je novi, otvoreniji izgled uz zadržavanje klasičnog izgleda enterijera ali tako da u isto vreme provejava dašak modernog stila. Rezultat je izvanredan a možete ga videti na sledećim fotografijama.

Newton-Tudor-02

Mladi bračni par je kupio ovu kuću kako bi se preselio iz užurbanog centra grada u mirno urbano predgrađe. Njihovi zahtevi bili su da dobiju kuću sa četiri spavaće sobe u kojoj bi se prijatno osećali ali tako da se ne naruši originalan duh ovog zdanja iz 1932. godine.

Newton-Tudor-03

Klasični arhitektonski stil Tudor može se osetiti u svakom kutku ove kuće ali to nije bila prepreka da se u enterijer ubaci nameštaj i rasveta koji odgovaraju savremenim trendovima.

Newton-Tudor-04

Tople zemljane boje, puno elemenata od drveta i obloga na zidovima (ali i plafonima) daju ovom enterijeru toplinu.

Newton-Tudor-05 Newton-Tudor-06 Newton-Tudor-07 Newton-Tudor-08 Newton-Tudor-09 Newton-Tudor-10 Newton-Tudor-11 Newton-Tudor-12

Foto: Michael Stavaridis

Pogledajte još zanimljivih klasičnih enterijera.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *