Promo

Kako zameniti pod u domu, a da pri tom ne oštetite postojeći pod?

Idealno rešenje za ovu namenu je LVT pod kolekcije Progressive House. Zamenite pod samo u jednoj sobi, ili pak u svim prostorijama u domu, da pritom ne uklanjate postojeći pod.

Brza i laka ugradnja

Tarkett Progressive House LVT pod se postavlja klik sistemom, tj. uklapanjem dasaka bez lepljenja. Lako i brzo se ugrađuje. Moguće ga je postaviti u čitavom domu za samo nekoliko sati.

Nakod ugradnje, pod je spreman za upotrebu odmah. Što bi značilo da je idealan za brza renoviranja.

Pod preko kojeg je ugrađen LVT pod kolekcije Progressive House ostaje neoštećen.

Ukoliko dođe do oštećenja na podu, moguće je zameniti samo jednu dasku.

I ako se posle godina korišćenja odlučite da ga uklonite, to ćete učiniti brzo i lako. Pod preko kojeg je ugrađen ovaj LVT pod ostaje neoštećen.

Pogodan za sve prostorije

Može se se ugraditi u sve prostorije u domu. Vodootporan je pa se može ugraditi čak i u kuhinje i kupatila.

Idealan za porodicu. Savršen za kućnog ljubimca

Ovaj pod je obložen zaštitnim slojem Extreme protection što ga čini trajnim i otpornim na udarce i habanje. Odoleva i udarcima teških predmeta.

Ako je prosipanje tečnosti deo vaše svakodnevnice, vodootporna svojsta Progressive House poda su više nego idealni jer on ne upija tečnost. Ni vodene bojice više nisu problem. Potrebno je samo prebrisati vlažnom krpom.

Kako za najzahtevnije članove porodice, pod je pogodan i za kućne ljubimce. Ne upija vlagu, a i otporan je na ogrebotine.

Ekološki proizvod

Progressive House je eko podna obloga, kojoj je dodeljena ekološka oznaka „List života”. Proces proizvodnje i finalni proizvod zadovoljavaju najviše zdravstvene standarde.

Boje i dizajn

LVT kolekcija Progressive House dizajnirana je po najnovijim trendovima.

Sastoji se od 8 dezena koji verno prikazuju teksturu drveta, što omogućava da stvorite moderan i dinamičan prostor.

Pogledajte i druge Tarkett LVT kolekcije.

Tarkett Human Concious Design je naš zalog sadašnjim i budućim generacijama.  U Tarkett-u verujemo da zajedno možemo pozitivno da utičemo na ljude i planetu. Nastojimo da napravimo visokokvalitetne, održive podove i svakodnevno se zalažemo za dizajn sjajnih i zdravih prostora. Za nas to znači premašivanje standarda kvaliteta vazduha u zatvorenom, uvođenje normi zdravih materijala, smanjenje emisije ugljen dioksida i kreiranje kružne ekonomije po Cradle to Cradle principima.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *