Arhitektura

Kancelarije Red Bulla u starom brodogradilištu

Prostor koji ti daje krila! Pogledajte ovo interesanto rešenje poslovnog prostora.

Red Bull kancelarije u Amsterdamu nalaze se u kvartu u kojem se prepliće ulična umetnost i ekstremni sportovi. Smeštene su u starom brodogradilištu s dizalicama i starom ruskom podmornicom a kancelariju je dizajnirao Jean Pelland, stariji partner u Sid Lee arhitekturi.

Prostor površine 875 kvadratnih metara uređen je po filozofiji Red Bulla u dve kategorije, po funkciji i po duhu. Podela sugeriše da uvek postoje dve suprotstavljene i komplementarne strane u ljudskom mozgu: razum i intuicija, umetnost i industrija, tamno i svetlo, dobro i zlo.

Pogledajte kako to izgleda:

RedBull_bySidLeeArchitecture_creditsEwoutHuiber_41RedBull_bySidLeeArchitecture_creditsEwoutHuiber_31  dezeen_Red-Bull-Amsterdam-by-Sid-Lee-Architecture_28    RedBull_bySidLeeArchitecture_creditsEwoutHuiber_61_0 dezeen_Red-Bull-Amsterdam-by-Sid-Lee-Architecture_9 RedBull_bySidLeeArchitecture_creditsEwoutHuiber_34 RedBull_bySidLeeArchitecture_creditsEwoutHuiber_44_0 RedBull_bySidLeeArchitecture_creditsEwoutHuiber_56 RedBull_bySidLeeArchitecture_creditsEwoutHuiber_36_0 RedBull_bySidLeeArchitecture_creditsEwoutHuiber_39

Pogledajte još zanimljivih poslovnih prostora.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *