Centralni deo dnevne sobe u većini slučajeva zauzima ovaj komad nameštaja koji treba izabrati tako da se uklopi u enterijer ali ujedno i da bude funkcionalan.

Predstavljamo vam modele klub stolova nemačkog proizvođača Hülsta koji se mogu kupiti i u Srbiji. Možda upravo ovi modeli vam posluže kao inspiracija za odabir pravog klub stolića za vas.

Klub stolić kvadratnog oblika izrađen od furnira teksture bukve i belog laka, dimenzija 70 x 70, lepo će se uklopiti u enterijere kojim dominiraju zemljani tonovi. Na slikama ispod je prikazan model sa gornjom pločom izvedenom od furnira strukture oraha u dimenziji 120 x 70 centimetara.

klub-stolic-1

klub-stolic-2

klub-stolic-3

klub-stolic-4

klub-stolic-5

Klub stolić sa staklom

Provougaoni klub stolić sa staklenom gornjom pločom dimenzija 80 x 80 i 110 x 80 možete videti na slikama ispod.  Blago zatamljeno staklo je iskorištano i za pravljenje nosača ploče dok je donji deo je izveden od drveta prirodne boje hrasta. U ovom delu se mogu postaviti ladice za odlaganje sitnica čija visina iznosi 22 centimetra. Ukupna visina stola je 35 centimerara.

klub-stolic-drveni-3

klub-stolic-drveni

klub-stolic-drveni-2

klib-stolic-stakleni-1

klub-stolic-stakleni

Klub stolić sa ladicom i podešavanjem visine

Klub stolić sa mogućnošću podešavanja visine je nešto što se ne viđa često. Model dimenzija 100×100 i 120 x 80 centimetara ima i usku ladicu ugrađenu u ploču stola uz čije otvaranje se pali LED traka i obasjava unutrašnjost. Sto je izveden u kombinaciji belog laka i furnira boje oraha.

klub-sto-1

klub-sto-2

klub-sto-3

(huelsta.co.uk)