Promo

Knauf Insulation skuplja pomoć širom sveta za poplave na Balkanu

Na svaki donirani evro, Knauf Insulation će donirati materijal u vrednosti dva evra.

Knauf Grupa, sa sedištem u Iphofenu u Nemačkoj, pokrenula je prvi program globalne pomoći pod nazivom KIND (Knauf Initiative on Natural Disaster – Knaufova inicijativa kod prirodnih katastrofa) kako bi na što brži i efikasniji način pomogla područjima na Balkanu koja su ugrožena poplavama.

Kroz KIND, Knauf grupa želi da omogući svojim zaposlenima širom sveta da u što kraćem roku skupe pomoć za ugrožene, kao i da obezbedi određene količine građevinskog materijala za obnovu uništenih zgrada.

knauf-kind

Program će se odvijati u dve faze:

– Kutije za sakupljanje novčane pomoći biće tokom deset dana postavljene u svim poslovnicama kompanije Knauf Insulation širom sveta. Po isteku ovog perioda, sva prikupljena novčana sredstva biće poslata lokalnoj humanitarnoj organizaciji, kako bi se za ugroženo stanovništvo Srbije, Hrvatske i BiH obezbedile osnovne životne potrepštine.

– U drugoj fazi, Knauf Insulation će udvostručiti doniranu sumu u vidu građevinskog materijala koji će se koristiti za odabrane projekte u poplavljenim područjima. Na svaki donirani evro, KI će donirati materijal u vrednosti dva evra.
KIND program će biti primenjivan i ubuduće, u slučajevima velikih prirodnih katastrofa. Udruženi napori kompanije Knauf Insulation i zaposlenih su najbolja demonstracija ključnih vrednosti na osnovu kojih Knauf grupa posluje širom sveta.

Pogledajte kako možete da pomognete ugroženom stanovništu u Srbiji.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *