Pametne funkcije Ariston proizvoda omogućavaju pamćenje navika i potreba korisnika; Ilustracija: Ariston
Promo

Bogatstvo Ariston rešenja: Od toplotnih pumpi, preko hibridnih bojlera do ventilokonvektora

Održivost je osnovna vrednost kompanije Aristion koja nudi pametne funkcije za jednostavniji život.

Sa više od 90 godina iskustva u proizvodnji sistema za grejanje, hlađenje i pripremu potrošne tople vode, Aristonova vizija je pružiti održivi komfor za sve. Posvećeni pružanju visokokvalitetnih rešenja za grejanje i pripremu tople vode širom sveta, mi štitimo okolinu i smanjujemo štetne emisije.

Zato Ariston omogućava pristup naprednim održivim rešenjima za komfor, koristeći manje energije i truda, tako da svi mogu uživati u životu kod kuće i na našoj  planeti.

Pametne funkcije Ariston proizvoda omogućavaju pamćenje navika i potreba korisnika kako bi se smanjilo vreme čekanja, povećala efikasnost i smanjio iznos mesečnih troškova energije.

Više od 90 godina iskustva u proizvodnji sistema za grejanje, hlađenje i pripremu potrošne tople vode; Ilustracija: Ariston

Dom postaje pametniji, život jednostavniji

Zahvaljujući automatizaciji doma, možemo se osloniti na inovativna visokotehnološka rešenja bez žrtvovanja komfora – sve to uz pomoć jednostavne aplikacije koja omogućuje upravljanje raznim funkcijama u domu, počevši od grejanja i tople vode – Ariston NET.

Aplikacija za upravljanje udobnošću doma s jednim klikom, bilo kada i bilo gde, nudi izvanrednu upotrebljivost, kao i snažne mogućnosti za zadovoljavanje zahteva osnovnih i naprednih korisnika. Ariston NET omogućava upravljanjem podešavanjima gasnog kotla, toplotne pumpe ili bojlera, i efikasnije programiranje promena u temperaturi pomoću pametnog telefona ili računara.

Prednosti za korisnike:

  • Sinhronizujte komfor sa svojim životnim stilom i uštedite na potrošnji energije! Primajte izveštaje o potrošnji i savete za uštedu putem Ariston NET aplikacije i prilagodite potrošnju svojim potrebama.
  • Jednostavna kontrola uvek na dohvat ruke! Kreirajte dnevni/nedeljni raspored grejanja i pripreme vode za maksimalnu efikasnost i komfor.
  • Komfor u centru vašeg povezanog doma! Mogućnost glasovne kontrole koja čini vaš život pametnijim, a komfor bržim i prirodnijim.
Aplikacija Ariston NET omogućuje upravljanje raznim funkcijama u domu; Ilustracija: Ariston

Toplotne pumpe za održiviju budućnost

Toplotne pumpe su idealno rešenje za one koji žele da gledaju u budućnost i biraju održivije tehnologije. Tako je Ariston predstavio najnoviju generaciju toplotnih pumpi sa rashladnim gasom R32 za smanjenje negativnog uticaja na životnu sredinu.

Asortiman proizvoda Nimbus NET R32, toplotne pumpe za grejanje, hlađenje i pripremu tople vode za domaćinstvo, dizajnirani su da obezbede minimalnu potrošnju energije. Među najtišima u kategoriji, možete ih ugraditi u bilo koji deo doma bez straha od buke. Sa širokim spektrom ponude i mogućnošću vođenja u kaskadi i kombinovanja sa drugim sistemima, zadovoljiće i najzahtevnije potrebe.

Dizajn Nimbus toplotnih pumpi je rezultat detaljnih konsultacija sa profesionalcima, a odlikuje ih niz inovativnih karakteristika koje će instalaciju, podešavanje i održavanje učiniti lakšim nego ikad. Za dodatni mir i efikasnije performanse, njihova ugrađena konekcija vam omogućava da svojim sistemima upravljate gde god da se nalazite, ali i da pratite potrošnju energije i uštede na računima.

Nimbus system compact R32; Ilustracija: Ariston

Nuos je savršen za zamenu starog kotla, ugradnju u novi dom ili poboljšanje efikasnosti fotonaponskog ili solarnog sistema.

Sa druge strane, linija toplotnih pumpi za pripremu potrošne tople vode Nuos, zadovoljava sve zahteve uz izuzetnu efikasnost i brzu pripremu tople vode.

Sa energetskom klasom A+, pored velike uštede, omogućava odlično snabdevanje toplom vodom u najkraćem vremenu zagrejavanja na tržištu, a njegov pametni interfejs pojednostavljuje korišćenje.

Nuos je savršen za zamenu starog kotla, ugradnju u novi dom ili poboljšanje efikasnosti fotonaponskog ili solarnog sistema.

Nuos – dizalice topline za toplu vodu; Ilustracija: Ariston

Dnevna topla voda u pola cene uz Lydos Hybrid Wi-Fi

Da bi potvrdio svoju globalnu prednost u efikasnosti i održivosti, Ariston je predstavio prvi na svetu električni bojler srednjeg kapaciteta energetske klase A – Lydos Hybrid Wi-Fi. Sa svojom izuzetnom hibridnom inteligencijom, efikasno kombinuje električnu i obnovljivu energiju toplotne pumpe, obezbeđujući izvanredne performanse i maksimalan komfor. U poređenju sa bojlerom iz energetske klase B, Lydos Hybrid Wi-Fi omogućava uštedu do 50%.

Specijalno dizajniran za optimalan rad kroz hibridnu tehnologiju tradicionalnog grejnog elementa i toplotne pumpe, Lydos Hybrid Wi-Fi ima jedinstvene prednosti: optimalnu kombinaciju performansi, brzine i efikasnosti, ista ograničenja instalacije kao i standardni kotao i srednje cenovno pozicioniranje između standardnih električnih kotlova i toplotnih pumpi za toplu vodu.

Sa inovativnim softverom I-Memory, sistem pamti navike i efikasno upravlja hibridnom tehnologijom, birajući praktičniji izvor energije, u zavisnosti od trenutnih potreba korisnika.

Lydos Hybrid Wi-Fi; Ilustracija: Ariston

Klima uređaji obezbeđuju svež vazduh u kući

Ariston zidni sistemi predstavljaju izvrsnost klimatizacije sa naprednom regulacijom brzine, izuzetno tihom i sofisticiranom inverterskom tehnologijom.

Sa visokim kvalitetom  proizvodnje i sofisticiranim dizajnom, Ariston klima uređaji obezbeđuju smanjenu potrošnju i maksimalnu efikasnost. Tako, model Alys R32, energetske klase A++, optimizuje potrošnju do 80%.

Sa filterom za uklanjanje neprijatnih mirisa i isparljivih organskih jedinjenja, klima uređaji uvek pružaju svež i čist vazduh u svakom domu. Pored toga, Ariston nudi mogućnost povezivanja na mobilnu aplikaciju Ariston Clima za maksimalan komfor doma.

Klima uređaj Alys; Ilustracija: Ariston

Ventilokonvektori sa minimalnom emisijom ugljen-dioksida

Ventilokonvektori su higijenski uređaji za grejanje  i hlađenje koji obezbeđuju izuzetno čisti vazduh, a takođe garantuju nisku potrošnju energije, značajnu uštedu na računima i minimalnu emisiju CO2. Među najtanjim u kategoriji, svestrani su za ugradnju i uklapaju se u bilo koju unutrašnju dekoraciju.

U kombinaciji sa toplotnim pumpama i hibridnim sistemima, moguće je stvoriti ekološki prihvatljivo rešenje bez žrtvovanja maksimalnog komfora stanovanja.

Ventilokonvektor Aquaslim FS; Ilustracija: Ariston

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *