Enterijeri

Kombinovano rešenje: Stan i kancelarija u 46 kvadrata

Za ovaj sofisticirani apartman od 46 kvadratnih metara u Njujorku zaslužan je JPDA arhitektonski biro.

Ne samo da je sagrađen kao super efikasna multifunkcionalna celina, već mu je i kapacitet znatno povećan, i to vrlo pametno, što je na kraju rezultovalo modernim studijem u kojem se živi i radi, piše D&D.

Stan je kupljen 1999. godine i vlasniku se donedavno nije žurilo da se u njega preseli. Kada je na kraju ipak odlučio da živi i radi u njemu, želeo je da dobije maksimalno prostora. Biro JPDA uspeo je da uspostavi i izvede enterijer po meri vlasnika. Prvo je trebalo celi prostor osloboditi od nereda i organizovati u funkcionalne celine, što je značilo osmisliti mnogo prostora za skladištenje stvari, ali i prostor za kuvanje, čišćenje, presvlačenje, spavanje i rad.

stan-i-kancelarija-1 stan-i-kancelarija-2

Celi prostor je trebalo napraviti svetlim, prozračnim i otvorenim. Krajnji rezultat vrlo je efikasna i fleksibilan životni prostor u kojem može da se živi i radi.

stan-i-kancelarija-3 stan-i-kancelarija-4 stan-i-kancelarija-5 stan-i-kancelarija-6 stan-i-kancelarija-7 stan-i-kancelarija-8 stan-i-kancelarija-9 stan-i-kancelarija-10

Šematski prikaz najbolji prikazuje šta se zapravo dešava u ovom stanu.

stan-i-kancelarija-11 stan-i-kancelarija-12 stan-i-kancelarija-13 stan-i-kancelarija-14

Pogledajte stan još manji od ovog koji je takođe prilagođen radnoj atmosferi.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *