Enterijeri

Stan od 30 kvadrata koji izgleda duplo veći

Gradovi su sve gužće naseljeni pa cena nekretnina raste. Zbog toga ćemo sve ćešće viđati ovakve primere stanovanja.

Stančić od 30 metra kvadratnih u glavnom gradu Brazila, Brazijili, ne bi se mogao nazvati skučenim niti malim. Zahvaljujući pametnim projektnim rešenjem arhitektonskog studija BEP dobijen je multifunkcionalni prostor u kojem je stalo sve što treba za svakodnevni život i rad.  Vrata kupatila su kamuflirana, krevet se spušta iz zida a njegova poleđina zapravo može da posluži i kao trpezarijski sto. Dobijen je prostor koji se zapravo čini duplo većim!

Brasil-mall-apartment interior-small-apartment small-apartment-2 small-apartment-3 (1)small-apartment-4 the-plans-1-1 the-plans-1-2 the-plans-1-3

Pogledajte kako to zapravo izgleda:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

2 komentara

  1. Kombinovano rešenje: Stan i kancelarija u 46 kvadrata | Gradnja

    […] Pogledajte stan još manji od ovog koji je takođe prilagođen radnoj atmosferi. […]

  2. Sava G Marceta

    Poštovani, sljedeće ljeto treba da se uselim u sasvim mali prostor od trideset kvadtata. Prostor ću vam opisati, te vas molim da mi date savjet kako da u njega smjestim sve što mi je potrebno. Napominjem da će u njemu živjeti dva člana. Iz predulaza koji moramo sami napraviti, a koji će biti 100×300 cm ulazi se u prostor koji je već namjenjen za kuhinju, jer postoji razvedena voda i struja, te trpezariju i prolaz u kupatilo i drugi prostor. Taj prostor je 400×280 cm, na njega se naslanja malo kupatilo 280×110 cm) u koje se ulazi iz navedenog prostora,a nalazi se između navedenih prostora. Tik uz vrata kupatila, na prezidi koja dijeli dva prostora, su vrata za ulaz u drugi veći prostor 400x400cm. Na suprotnom zidu od ulaza nalazi se prozor. Molim Vas da mi date savjet kako da u tom prostoru imam kuhiwu, dnevni boravak i prostor za spavanje? Hvala!
    [email protected]

Ostavite odgovor

Obavezna polja *