Hotel sadrži garažu koja omogućava pristup niskim sportskim vozilima; Ilusltracija: Zlatiborski car
Promo

Počela prodaja kondo apartmana u okviru hotela Zlatiborski car

Svojom posebnom elegancijom i prefinjenošću, sa toplom atmosferom alpskih “Chaleta”, novi hotel na Zlatiboru predstavlja vrstu objekata koji dugo drže vrednost.

Royal spa&wellness kondo hotel Zlatiborski Car objekat je posebnih estetskih karakteristika u delu turističkog mesta koji se naziva „Zlatiborsko Dedinje“, nalik na istoimeni deo Beograda čuven po diplomatskim i državnim vilama u zelenilu.

Projektovan sa svim raspoloživim sadržajima koji će budućim korisnicima pružiti jedinstveni doživljaj planine, novi hotel imaće 80 kondo apartmana, 5 deluxe penthaus apartmana i 1 carski, kao i 3 brza lifta, od kojih jedan panoramski, te podzemnu garažu.

Kao takav, ovaj hotel predstavlja jedinstvenu ponudu na domaćem tržištu nekretnina, koja vam garantuje povratak investicije za manje od 10 godina.

Hotel ima jednu od najboljih pozicija na celom Zlatiboru; Ilustracija: Zlatiborski Car

Neometan pogled sa svih terasa

Prirodne pogodnosti terena (uzvišenje) i položaj bočnih fasada daju objektu neometani pogled sa svih terasa na centar Zlatibora i celu okolinu sa svim planinama u vidokrugu. Dakle, hotel je svojevrsni vidikovac, bez mogućnosti naknadnih prepreka, s obzirom da je ispred njega nalazi javna površina, a iza zeleni pojas. Ovakva eksluzivna lokacija svrstava ga u malu grupu najbolje pozicioniranih hotela za Zlatiboru.

Svi sadržaji – uključujući bazenski, spa i velnes deo sa saunama, sobe za masaže, teretanu, kao i loundž bar sa kaminom, recepciju, restoran, salu za konferencije  – i sve komunikacije biće ventilisani i sa stalnim prilivom svežeg planinskog vazduha.

Dobro je poznato da Zlatibor ima najmanji procenat polenskih alergena u vazduhu u celoj Srbiji i regionu i da usled idealne lokacije i mešanja morske vazdušne mase, boravak od svega 3 nedelje kompletno regeneriše organizam i krvni sistem podižući imunitet na maksimalni nivo, plus jod koji čisti organizam od svih produkata radijacije.

Hotel poseduje 3 brza lifta, od kojih jedan panoramski, kao i podzemnu garažu; Ilustracija: Zlatiborski Car

Na 2.200 kvadrtata podzemnih garaža biće omogućen i pristup dugačkih niskih sportskih vozila tipa „Porsche Panamera“ ili „Taycan“.

Objekat će nezavisno, pored standardnog vodovoda, imati svoju pitku vodu iz dubokih arterskih bunara, koja će u zavisnosti od dobijenog maksimalnog protoka moći da se koristi i za grejanje toplotnih pumpi, bazena i sl., što će uz mini solarnu elektranu na krovu učiniti ovaj objekat skoro nezavisnim u kriznim energetskim situacijama.

Što se tiče procenta površina u objektu, Zlatiborski Car će – pored 3.600 m2 studija i apartmana – imati i 1.500 m2 komercijalnih sadržaja (recepcija, restoran, laundž bar, konferencijska sala i sale za sastanke, spa sa bazenom na oko 700 m2 itd), kao i 2.200 m2 podzemnih garaža u kojima će biti omogućen i pristup dugačkih niskih sportskih vozila tipa „Porsche Panamera“ ili „Taycan“, kao i garažna mesta za velika vozila tipa Mercedes „G“ ili „S“ klase.

Kondo hotel sadrži 5 delux i 1 carski penthouse apartmana; Ilustracija: Zlatiborski car

Kamini od mermera u penthausima

Rezidencijalni deo kompleksa se sastoji od studio apartmana veličine 18–23 m2 i nešto većih 31–35 m2, dvosobnih 36–39 m2 i 45-53 m2. Tu su i dupleks penthaus apartmani veličine 75–122 m2. Za istinske hedoniste i ljubitelje luksuza predviđen je carski penthaus od 184 kvadratna metra, sa tri spavaće sobe i dva kupatila.

Svaki apartman poseduje terasu i neometani pogled, kupatilo sa tušem ili mini đakuzijem za dvoje, te parking mesto u podzemnoj garaži.

Oprema jedinica je najvišeg kvaliteta. Studiji i apartmani će imati sigurnosna vrata, hrastov parket, spuštene plafone sa integrisanim osvetljenjem i klimatizacijom, tuš ili đakuzi kadu, sanitarije i keramiku vrhunske inostrane proizvodnje, drvene i kamene zidne obloge, dok će se u penthausima naći i kamini od mermera.

Radi ekonomičnijeg korišćenja, predviđeni su smart house sistemi za daljinsku kontrolu električnih uređaja i opreme.

Sa krovnog restorana pruža se spektakularan pogled na ceo Zlatibor; Ilustracija: Zlatiborski Car

Kombinacija drveta i prvoklasnog mermera savršeno se uklapa u planinski ambijent odišući toplinom i elegancijom.

Po izlasku iz svojih smeštajnih jedinica, gosti će moći da uživaju u spa&wellness centru koji uključuje bazen za plivanje od 120 m2, 5 vrsta sauna, slanu sobu, teretanu, relaks sobe, a tu je i nezaobilazna masaža.

Kondo hotel Zlatiborski car će imati i salu za konferencije sa 120 mesta, manje sale za sastanke, kao i restoran visoke klase koji uključuje terasu na poslednjoj etaži sa koje se pruža divan pogled na čitav Zlatibor.

Za izgradnju objekta biće korišćeni najkvalitetniji materijali – kombinacija drveta i prvoklasnog mermera savršeno se uklapa u planinski ambijent odišući toplinom i elegancijom, dok vrhunska izolacija kamenom vunom obezbeđuje uštedu energije.

U donjem delu nalazi se spa sa velikim bazenom; Ilustracija: Zlatiborski Car

Siguran ulog u vašu budućnost

Imajući u vidu činjenicu da je Zlatibor 2022. premašio rekordnu 2019. godinu za preko 30% i da postoji stalni nedostatak smeštaja ovakvog tipa, možemo zaključiti da hotel Zlatiborski car svojom posebnom ponudom, sa toplom i „cosy“ atmosferom alpskih “Chaleta”, predstavlja onu vrstu objekata koji dugo drže vrednost i naročito su traženi u svim vremenima.

A kako ovakvi objekti svuda u svetu privlače turiste višeg platežnog nivoa, kao i renomirane inostrane hotelske grupe koje ih uzimaju u franšizu, ulaganje u ovakav  kompleks, okružen borovima i brezama, sigurno je ulaganje u vašu budućnost. Šta više, očekivani povraćaj investicije je manji od 10 godina kod uobičajenih, do svega 5-6 godina kad su u pitanju najbolje turističke sezone.

Više o samom hotelu možete pogledati na njihovoj web-stranici www.zlatiborskicar.rs. Dodatne informacije u vezi kupovine apartmana možete dobiti pozivom na broj 063 300 355 (Phone, Viber, WhatsApp).

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *