Konkursi

Konkurs za dodelu Nagrade Ranko Radović 2013

Nagrada Ranko Radović osnovana je sa ciljem da podstiče, razvija i afirmiše kritičko-teorijsku misao u oblasti arhitekture i arhitektonsko stvaralaštvo. Dodeljuje se od 2007. godine.

ULUPUDS – Udruženje likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije, kao osnivač, zajedno sa suosnivačima, raspisuje javni poziv – konkurs za dodelu Nagrade Ranko Radović 2013.

Nagrada se dodeljuje za tri kategorije radova:

ranko-radovic

– kritičko-teorijske tekstove o arhitekturi objavljene u predhodnoj kalendarskoj godini kao i u tekućoj godini do datuma dodele nagrade,
– televizijske emisije, izložbe ili multimedijalne prezentacije i
– realizovano arhitektonsko delo dovršeno u istom periodu.

Pravo učešća na konkursu imaju pojedinci, ustanove, udruženja, strukovne organizacije, kao i sva zainteresovana lica koja su ostvarila rezultate u jednoj od tri kategorije, sa teritorije Srbije, kao i iz drugih zemalja.

Konkurs je raspisan u skladu sa Pravilnikom Nagrade Ranko Radović i počinje da teče od ponedeljka 2. 9. 2013. a završava se 15. 10. 2013. godine.

O pravilima i uslovima konkursa, članovima i sastavu žirija, sadržaju nagrade i kontaktima za dodatne informacije pogledati na zvaničnom sajtu udruženja.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *