Konkursi

Konkurs za prototip gradskog okupljališta u Beogradu

Umetnička organizacija „Mikser“ raspisala je konkurs „Urban bundle“ koji traje od 23. februara do 5. aprila 2012. a za koji treba osimisliti prototip jednog gradskog okupljališta koje će biti postavljeno u Savamali u Beogradu.

Zadatak učesnika je da osmišljen prototip gradskog okupljališta, konstruisanog kao montažno-demontažni perfabrikovani sistem u kome se kombinuju razni jeftini materijali, naprave tako da elementi budu tako da su laki za transport i montažu i otporni na nedaće. Mogu se rasklopiti i sklopiti za manje od jednog dana i mogu se koristiti na mnogim mestima, mnogo puta.

Učesnici mogu da se prijave i registruju popunjavanjem „Urban bundle“ formulara na sajtu do 5. aprila 2012. Mogu konkurisati svi zainteresovani, bez obzira na profesiju.

Rezultati konkursa biće objavljeni do 15. aprila a projekat koji bude najizvodljiviji i najbolji biće realizovan i predat javnosti za vreme „Mikser Festivala“, od 25. maja do 2. juna 2012.

– Okupljalište bi se po okončanju festivala koristilo i za druge događaje – rekla je Maja Lalić, programski direktor „Miksera“.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. zoran

    Kolike su nagrade, ako moze da se zna?

Ostavite odgovor

Obavezna polja *