Enterijeri, Kuće slavnih

Kuća Elvisa Prislija u Los Anđelesu postaje… salon nameštaja!

Dizajnerska galerija The Future Perfect predstavila je svoj novi kalifornijski prostor i to baš u kući na Beverli Hilsu koja je nekada pripadala kralju rokenrola“.

Kuća je izgrađena 1958. godine, po projekatu arhitekte Reksa Loterija u čuvenom kvartu Los Anđelesa. Legendarni Elvis Prisli kuću je kupio 1967. godine i u njoj je, zajedno sa svojom suprugom Prisilom i kćerkom Lisom Meri, živeo narednih šest godina. Baš te godine bile su veoma uspešne za Prislija, jer su u tom periodu nastale pesme poput Suspicious Minds, Heartbreak Hotel ili Hound Dog.

Međutim, novi vlasnici nadaju se da će se ta pozitivna energija sada preneti na njih koji su u njoj otvorili showroom u kojem se, u kućnim uslovima, izlažu unikatni komadi koji pripadaju savremenoj dizajnerskoj sceni SAD ali i celog sveta.

Kupci mogu u lepom enterijeru pronaći unikatne komade nameštaja, dekoracije i rasvete… a i da osete duh Elvisa Prislija!

S obzirom na to da kuća ima sve glavne karakteristike jedne dobre i luksuzne nekretnine poput dobrog pogleda, velikog i dobro organizovanog prostora, dosta svetlosti, kao i bazena u dvorištu, kuća se savršeno uklopila u zamišljeni koncept Casa Perfect, istakli su iz nadležni iz brenda The Future Perfect.

„Nomadska po svom dizajnu, Casa Perfect menja lokaciju kako bi eksperimentisala u različitim arhitektonskim postavkama prožetim kulturom i istorijskim značajem.“, ističu iz brenda The Future Perfect.

Kupci su pozvani da posete Casa Perfect, da je istraže i dožive jednistveno iskustvo koje im nudi predstavljena postavka ovog brenda.

Prilikom redizajna kuće pazilo se na očuvanje postojećih elemenata, kako enterijera tako i eksterijera.

Očuvan je koncept velikih prozora od poda do plafona, koji pružaju prelep pogled na Los Anđeles, ali i zeleni travnjak sa bazenom u dvorištu.

Enterijer je detaljno restauiran, uključujući mermerne kamine i dekorativni plafon.

Kupci mogu u lepom enterijeru da pronađu unikatne komade nameštaja, dekoracije i rasvete.

 

Casa Perfect je zaista perfect… i iz eksterijera!

Foto: Pia Riverola

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *