Izdvojeno, Nameštaj i oprema, Video

Kuhinjske ploče na vrućem testu (video)

„Mogu li vruću šerpu da stavim direktno na radnu ploču?“ Ovo je pitanje koje nam je poslala Ana Rakić iz Novog Sada, a ovo je naš odgovor.

Kako bismo dali odgovor na ovo interesantno pitanje u obzir smo uzeli dve vrste radnih ploča: klasičnu kuhinjsku ploču od iverice presvučene folijom i radnu ploču od kompozitnih materijala kakav je Kerrock, Corian ili Hi-Macs.

Test je podrazumevao korišćenje tiganja i šerpe s debelim dnom punom kipuće vode, a kasnije i vrelog ulja, koje smo ostavljali na radne ploče po tri minuta. Jesu li radne ploče ostale nagorene? Saznajte u ovom videu:

Nećemo vam ništa otkrivati dok ne pogledate video, ali moramo priznati da su nas rezultati testa iznenadili. Mislili smo da će kuhinjske radne ploče mnogo lakše pokleknuti pod vrućom šerpom.

Imati i vi pitanje na koje želite da vam damo odgovor? Pitajte nas!

Kada ste već ovde, pogledajte i ovo:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Ana Rakić

    Hvala Gradnji što je dala odgovor na moje i ne samo moje pitanje! Većina nas koji pripremamo hranu i toplu šerpu ili tiganj treba da odlozimo na radnu površinu, pitamo se kako će se to odraziti na njen kvalitet! Sada smo dobili precizan i video zapisom dokumentovan odgovor! ☺

Ostavite odgovor

Obavezna polja *