Aktuelno

Šeraton otvara hotel u Novom Sadu umesto Holidej Ina

Poznati lanac hotela iz grupe Starvud dolazi u u Srbiju, a svoj prvi hotel otvoriće u novembru u Novom Sadu, na Bulevaru Evrope.

Informacija je dostupna i na njihovom zvaničnom sajtu, na kojem je za jesen najavljeno otvaranje. Takođe se navodi da još uvek nije moguće rezervisati smeštaj.

Vlasnik zgrade na Bulevaru Evrope je Miodrag Kostić, a kupio ju je krajem prošle godine od Vojislava Gajića. Zgrada je veličine 8.500 metara kvadratnih i gradila se skoro šest godina.

U ponudi će biti 124 sobe, uključujući i dve za osobe sa posebnim potrebama, kao i specijalni klub, odnosno, sprat sa posebno opremljenim sobama i apartmanima.

 

Dok je vlasnik bio Gajić, bilo je najava da će u ovoj zgradi biti otvoren hotel Holidej in, a potom i Kraun plaza. Ipak, ti pregovori su bili propali, a prema poslednjim informacijama do kojih je došao 021, uspešno su završeni sa lancem hotela iz grupacije Starwood.

Tako će Novi Sad postati prvi grad u Srbiji u koji dolazi Šeraton. Sa više od 435 hotela širom sveta, u više od 70 država, ovaj lanac jedan je od najluksuznijih u svetu.

Zgrada koju je gradila Aleksandar gradnja odgovara zahtevima za internacionalnu kategorizaciju 4+ zvezdica. Osim smeštaja, na raspolaganju će biti i velnes zona sa zatvorenim bazenom, konferencijski centar sa više multifunkcionalnih sala, restoran internacionalne kuhinje i drugi dodatni sadržaji.

Kada je reč o smeštajnim kapacitetima, u ponudi će biti 124 sobe, uključujući i dve za osobe sa posebnim potrebama, kao i specijalni klub, odnosno sprat sa posebno opremljenim sobama i apartmanima..

Inače, Starwood planira da tokom 2019. godine otvori još dva hotela iz svoje grupacije i to St. Regis i W hotels, a oba će biti u Beogradu.

Foto: Igor Conić

Kada ste već ovde, pročitajte i ovo:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *