Novi objekti

Hotel Crowne Plaza stiže u Novi Sad umesto Holiday Inna

InterContinental Hotelska Grupacija (IHG) najavila je zvanično započinjanje radova na hotelu Crowne Plaza u Novom Sadu.

[UPDATE] Kako portal 021 nezvanično saznaje, Vojislav Gajić već više meseci pregovara o transakciji hotela Holiday Inn na Bulevaru Evrope, ali je ona po svemu sudeći završena pošto je marketinška agencija Providence danas saopštila da je lokacija „novog hotela Crowne Plaza u Novom Sadu na adresi Polgora Andraša 3„, što je zvanična katarstarska parcela izgrađenog i nikad otvorenog Holiday Inna.

holiday-inn-1

Hotel kapaciteta 144 soba, čije je otvaranje predviđeno tokom 2016. godine, biće situiran u srcu poslovnog centra Novog Sada, i tek na nekoliko minuta hoda od istorijskog centra grada.

Novi hotel će vršiti svoje poslovanje po franšiznom ugovoru potpisanom sa kompanijom Plaza AGNS DOO Novi Sad.

Hotel će biti situiran u srcu poslovnog centra Novog Sada, i tek na nekoliko minuta hoda od istorijskog centra grada.

Crowne Plaza Novi Sad će predstaviti niz funkcija podesnih za potrebe organizacija poslovih programa i sastanaka, među kojima će biti pet prostorija za sastanke i dve prostorije za sastanke formata upravnih odbora. Gosti će takođe biti u prilici da uživaju u bogatoj ponudi celodnevnog restorana, kao i da se opuste u hotelskom baru na vidikovcu hotela, sa koga će se pružati panoramski pogled na grad.

Hotel Crowne Plaza Novi Sad će takođe predstaviti i svoj autentični salon-klub, spa i fitnes-centar sa opremom na najvišem svetskom nivou – situirane na samom krovu hotela, što sve zajedno predstavlja izuzetnu priliku za opuštanje tokom poslovnog puta ili prijatnog vikenda.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *