Enterijeri

Luksuz na Jadranu: Vila Golden Rays u Primoštenu

Ako se uputite na Jadransko more i želite da letujete sa stilom možda bi ova vila smeštena na pola puta između Splita i Šibenika mogla da odgovara vašim visokim zahtevima.

U 334 kvadratna metra smeštene su tri prostrane spavaće sobe, tri luksuzna kupatila, velika kuhinja i zajednička dnevna soba.  Oblik građevine kao i odabir materijala, boja, opreme i nameštaja čine ovu vilu veoma atraktivnom u turističkom smislu ali i veoma interesantnu u arhitektonskom smislu. Sklad forme bez suvišnih elemenata i detalja daju vili elegantnu notu koja se savršeno uklapa u pejzaž Jadranskog mora.

Naravno, na raspolaganju vam je i bazen kao i pristup sopstvenoj plaži pa ako se opredelite za ovakvu vrstu turizma pripremite oko 600 evra dnevno van sezone.

architecture-Golden-Rays-Villa

Golden-Rays-Villa-11 Golden-Rays-Villa-14 Golden-Rays-Villa-13 Golden-Rays-Villa-12  Golden-Rays-Villa-10Golden-Rays-Villa-8 Golden-Rays-Villa-9  Golden-Rays-Villa-7 Golden-Rays-Villa-6 Golden-Rays-Villa-5

architecture-Golden-Rays-Villa Golden-Rays-Villa-20 Golden-Rays-Villa-19 Golden-Rays-Villa-18 Golden-Rays-Villa-17 Golden-Rays-Villa-16 Golden-Rays-Villa-15 Golden-Rays-Villa-2 exterior-Golden-Rays-Villa design-Golden-Rays-Villa

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *