Novi objekti

Luštica Bay predstavljen u Beogradu: Cena stana od 235 hiljada evra

Luštica Bay, novi turistički grad na Jadranu, u koji će biti uloženo ukupno 1,1 milijardu evra, predstavljen je juče u Beogradu, u saradnji sa Srpskom asocijacijom menadžera.

Novi turistički centar, koji se gradi na neizgrađenom delu poluostrva Luštica nadomak Tivta, sastojaće se od sedam hotela, dve marine sa podrškom za vezivanje i 226 vezova, profesionalni golf teren s 18 rupa sa potpisom Gerija Plejera, više od 1.000 apartmana, preko 500 vila i gradskih kuća, Thalasso Centar, trgovačke sadržaje, školu, gradski centar i potrebnu infrastrukturu.

lustica-bay-beograd-2

U pitanju je najveća greenfield investicija u ovom delu Evrope, a period izgradnje planiran je u nekoliko faza tokom 25 godina.

Izgradnja Luštica Baya, smeštenog na raskrsnici između Bokokotorskog zaliva i Budvanske rivijere, počela je pre dve godine. Ovog maja je prvih 70 vlasnika dobilo svoje ključeve i uselilo se u svoje stanove.

lustica-bay-2

Do kraja 2017. godine biće završena prva faza projekta, što podrazumeva da bude operativna marina sa 176 vezova, završeno Marina naselje, prvi od sedam hotela i neophodna infrastruktura.

– naveo je Rudiger Flajge, direktor marketinga i prodaje kompanije Luštica Development.

Zajednički projekat Luštica Bay podrazumeva izgradnju integrisane turističke destinacije na Jadranu na prostoru od 690 hektara, uz poštovanje visokih eko standarda i očuvanje prirode.

lustica-bay-1

Na prodaju je mnoštvo različitih tipova nekretnina, uključujući stanove, gradske kuće i vile, sa cenama koje počinju od 235.000 evra koliko košta studio apartman.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *