Aktuelno

MACE najbolja firma u oblasti građevinskog menedžmenta

Kompanije MACE proglašena je za najbolju firmu u oblasti građevinskog menadžmenta na juče održanoj svečanoj manifestaciji „Biznis partner 2012“.

MACE je jedna od najuspešnijih svetskih konsalting i menadžment kompanija za upravljanje građevinskim projektima, osnovana 1989. godine u Velikoj Britaniji. Trenutno, MACE posluje u više od 60 zemalja sa preko 3.500 zaposlenih.

Ova kompanija rukovodi velikim brojem značajnih i atraktivnih svetskih projekata, kao što su London Eye, The Shard – najviša zgrada u Evropi, Marina Bay Sands u Singapuru, The Mall of Emirates – najpoznatiji šoping centar u svetu. MACE je tradicionalno uključen u izgradnju olimpijskih parkova širom sveta te se pod rukovodstvom MACE-a uspešno završavaju Olimpijski objekti i infrastruktura za ovogidšnje Olimpijske letnje igre u Londonu.

MACE u Srbiji

MACE je u Srbiji prisutan od 2004. godine, pod imenom MACE d.o.o., i od tada aktivno učestvuje u razvoju srpske privrede, otvaranjem novih radnih mesta i “buđenjem” potencijala koje Srbija ima.

Na projektima kojima rukvodimo, MACE konstantno insistira na primeni svetskih standarda u građevinskoj oblasti kroz primenu principa održive izgradnje, koja podrazumeva upotrebu građevinskih materijala koji nisu štetni po okolinu, energetsku efikasnost zgrada, upravljanje otpadom i sl.

MACE je u našem regionu rukovodio i rukovodi izgradnjom preko 35 projekata od kojih su najpoznatiji Belvill, Delta City, hotel na Staroj Planini, FIAT u Kragujevcu, kao i ekskluzivni projekat Porto Montenegro u Tivtu.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *