45. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE – Gradimo budućnost sada
Sajmovi

Sajam građevinarstva 2019. u Beogradu od 17. do 20. aprila

Najveći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu Jugoistočne Evrope, Sajam građevinarstva u Beogradu, održaće se od 17. do 20. aprila 2019. godine na Beogradskom sajmu.

Novo: Pogledajte iz prve ruke šta možete pogledati na Sajmu građevinarstva 2019.

Pre svega važna za struku, ova specijalizovana međunarodna manifestacija obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Nove tehnologije će biti prisutne i vidljive u svakom segmentu manifestacije, upravo zbog konstantne potrebe za inovativnošću i napretkom u građevinskoj industriji. To posebno važi za IT, digitalne, komunikacione tehnologije, sve vrste specijalizovanog, aplikativnog softvera, koji odavno u građevinarstvu nije novost i ekskluzivitet – već uspostavljeni standard.

Posebno značajan segment su dve, od prošle godine prisutne, robne grupe: “Nekretnine i investicije” i “Arhitektura i urbanizam”.

Posebno značajan segment su dve, od prošle godine prisutne, robne grupe: “Nekretnine i investicije” i “Arhitektura i urbanizam”. Očekuje se dolazak kompanija koje posluju u oblasti građevinarstva, agencija za nekretnine i arhitektonskih biroa.

Na sajmu će biti predstavljeni investicioni projekti koji su šansa za domaće i regionalne građevinare.

Kao zasebna tematska celina predstaviće se 11. Međunarodni sajam kamena STONEEXPO SERBIA, najveća međunarodna sajamska manifestacija u oblasti prirodnog kamena i prateće industrije.

U okvirima nacionalnih izložbi predstaviće se države koje su i do sada uzimale učešće na smotri, a neke zemlje predstaviće se prvi put. SEEBBE 2019 je mesto za ispitivanje tržišta, uspostavljanje saradnje i pokretanje novih projekata, a za domaće izlagače svakako i način da uvek budu u centru inovacija i na nivou kriterijuma koje zahtevaju svetski standardi.

Sajam građevinarstva SEEBBE ima neosporno najveću ulogu u afirmaciji građevinske struke i to potvrđuje veliki broj inostranih učesnika i posetilaca. Predstavlja mesto okupljanja eksperata iz oblasti građevine, arhitekata, projektanata, izvođača radova i proizvođača građevinskih mašina i materijala.

Sajamski popusti do 30%

Jedan od osnovnih komercijalnih ciljeva Sajma građevinarstva je da gradnju, građevinske materijale i projekte plasira što širem krugu posetilaca i učini ih dostupnijim. U tom smislu Sajamske akcije i pogodnosti sastavni su deo izlagačkog nastupa. Učesnici nastoje da izađu u susret posetiocima sajma i svojim klijentima, odobravaće ekskluzivne sajamske pogodnosti i popuste od 5 do 30% na svoje proizvode i usluge.

Perspektivnost domaćeg građevinarstva, u kontekstu velikih građevinskih projekata od međunarodnog značaja, jasna je sugestija poslovnim posetiocima i partnerima da će ovogodišnji Sajam građevinarstva biti mesto susreta, globalne ponude i razmene ideja.

Gradnja.rs medijski sponzor

I ove godine portal Gradnja.rs je medijski sponzor Sajma građevinarstva SEEBBE, što znači da ćete na našem portalu moći da pronađete najiscrpniji izveštaj iz sajamskih hala. Jeste li pročitali izveštaj sa BAU 2019?

Kad ste već ovde…

Sajam građevinarstva 2019: Od gradskih bagera, preko klima koje ne duvaju, do kuća za 100 evra po kvadratu

 

14 stvari koje treba da vidite na Sajmu građevinarstva 2018. u Beogradu

TOP 10 sa Sajma građevinarstva u Beogradu 2017.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *