Sajmovi

REBEC 2011: Stanogradnja, hoteli i obnovljivi izvori energije

Četvrti put za redom, od 20. do 22. juna u hotelu „Continental“ održaće se REBEC 2011.

Nastavljujući početnu ideju koncepta konferencijsko-sajamske manifestacije, po ugledu na prestižne događaje sličnog koncepta u Evropi, REBEC će i ove godine ponuditi mnoštvo aktuelnih tema. Primat će ove godine dobiti teme vezane za razvoj stanogradnje i maloprodaje.

Posebno interesovanje za turizam, prepoznato iz prethodnih godina, nametnulo je i ideju da ove godine organizatori ponude, u saradnji sa prestižnom specijalizovanom kompanijom iz Austrije – PKF Hotelsexerts – dva panela sa temama vezanim za razvoj hotelsko-turističkih sadržaja u Srbiji i regionu.

Takođe, sa vremenskom distancom od dve godine biće ponovljen panel sa temama vezanim za razvojm Project management-a, a ponovo će se, posle premijernog REBEC-a 2008 obrađivati i tema razvoja golf industrije u Srbiji i regionu.

Analizirajuće savremene programske trendove konferencija iz domena investicija u nekretnine, sagledavajući značaj tema vezanih za energetsku efikasnost i zelenu gradnju, kao i rastuće interesovanje za razvoj alternativnih izvora energije na teritoriji Srbije i regiona, koje podrazumevaju razvojne investicione projekte mini-hidro elektrana, solarnih i elektrana na bio dizel, ove godine će se takođe premijerno održati panel pod nazivom „Institucionalni i investicioni okviri u Srbiji vezani za podršku razvoja obnovljivih izvora energije“.

Takođe sagledavajući potrebu domaćih profesionalaca iz Srbije i okruženja, organizovaće se i jedan panel na kome će se predstaviti savremeni trendovi arhitekture u Srbiji i okruženju.

Uz temu koja je prethodne godine izazavala najveće interesovanje, a vezana je za aktuelan trenutak u kome se nalazi poslovanje u domenu Procena vrednosti nepokretnosti, ovogodišnji REBEC izborom govornika, tema i izlagača, konačno dobija pravi reginalan karakter.

Od reprezentativnih govornika ove godine, organizatori ističu predstavnike lokalnih i regionalnih kancelarija kompanija kao što su: King Sturge – JLL, Colliers, Soravia, Mace, Immorent, BIG SEE, Mercator, KDC Europa a premijerno ove godne na REBEC-u, organizatori se mogu pohvaliti potvrđenim prisustvom PKF HotelsExpert-om i CMS-a iz Beča, Stainberger i Kempinksy hotela, kao i EC Harrisa iz Londona.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. PopovicT

    Koliko kosta kotizacija?

Ostavite odgovor

Obavezna polja *