Softver

Limis ponudio progeCAD Architecture

Limis je u saradnji sa italijanskim progeCAD-om ponudio srpskom tržištu novi program namenjen projektovanju objekata i dizajnu enterijera – progeCAD Architecture.

Za razliku od progeCAD-a 2010/2011, koji je klasičan CAD alata i koji se razvija kao zamena za AutoCAD, progeCAD Architecture je BIM (Building Information Modeling) alat sa sličnom filozofijom rada kao u Revit-u i ArchiCAD-u, ali sa cenom koja je više o tri puta manja od cene Autodeskovih i Graphisoftovih rešenja.

Svi objekti (zidovi, ploče, grede, stubovi, prozori, vrata, stepeništa) u progeCAD-u Architecture su parametarski sa izmenjljivim osobinama, čime je projektantima data velika fleksibilnost i sloboda u svakodnevnom radu. Gotove 3D modele je moguće renderovati preko modula PhotoPRO ili praviti virtuelne šetnje kroz i oko objekta putem WalkPRO dodatka.

Pored BIM filozofije, progeCAD Architecture je moguće koristiti i kao klasičan CAD alat, što je od velikog značaja u svakodnevnom radu, a kompatibilnost sa sličnim alatima je obezbeđena preko DWG formata, koji je i osnovni format crteža.

Probne verzije programa je moguće preuzeti preko progeCAD Srbija sajta i u roku od 30 dana se upoznati sa mogućnostima progeCAD-a Architecture.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

  1. stojan

    Jaoj, sto volim kada se ovi porede sa AutoCAD-om pa su kao mnogo bolji od njih. Uzas!

Ostavite odgovor

Obavezna polja *