Materijali, Sajmovi

Sajam 2012: Ytong termoblokovi za laku gradnju

Na Sajmu građevinarstva u hali 2A, predstavljen je jedinstveni sistem gradnje kompanije Xella koji omogućava izgradnju celog objekta sa svim neophodnim elementima od inovativnog Ytong termobloka.

Prilikom gradnje Ytongom-om štedi se dvostruko jer nije potrebna dodatna toplotna izolacija, a troškovi grejanja i hlađenja objekta su niži i do 50% u odnosu na objekte građene klasičnim materijalima.

Svi zainteresovani posetioci će do 28. aprila od predstavnika kompanije Xella Srbija, u hali 2, kao i na štandu Ytong niskoenergetske kuće na otvorenom delu Sajma moći besplatno da dobiju savete i predloge u vezi sa gradnjom i uvere se u prednosti objekta napravljenog od Ytong zidnog građevinskog materijala.

Kako ističe  Dejan Mikić, direktor prodaje, sa ovim materijalom se postiže homogena struktura, rešava problem termomostova i obezbeđuje maksimalna ušteda energije.

„Kompanija je za sve svoje kupce obezbedila i besplatan proračun, specifikaciju potrebnog Ytong materijala, CD sa uputstvom za gradnju, besplatnu tehničku pomoć instruktora za gradnju, kao i listu sertifikovanih izvođača radova i stovarišta Ytong materijala“, kazao je Mikić.

Tradicionalno, ceo Sajam se žuti od Ytongovih kesa što je dokaz dobre strategije nastupa na sajmovima. I redakciji Gradnja.rs ova žuta kesa je dobro poslužila…

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

  1. todorbg

    Jel bolje ovo stvarno od pune cigle?

Оставите одговор

Obavezna polja *