Posao

MAIN Architects traži glavnog i odgovornog projektanta

Poznati arhitektonski biro iz Beograda proširuje svoj tim na pozicijama glavnog i odgovornog projektanta arhitekture. Prijave su otvorene do 31. avgusta.

MAIN Architects je arhitektonski studio koji su osnovali Marko Matejić i Nikola Ivković 2017. godine posle jedne decenije profesionalnog iskustva u arhitektonskoj praksi. Veruju u udruživanje kreativnih energija sa profesionalcima iz različitih polja delovanja, neguju vrednosti profesionalizma i posvećenost arhitektonskoj praksi.

Deluju u oblasti dizajna proizvoda, enterijera, arhitekture i urbanizma, a njihov portfolio sadrži različite projekte u pogledu programa i veličine, od stambenih i poslovnih prostora, preko ugostiteljskih prostora i hotela, do objekata kulture, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

MAIN Architects danas čini 14 arhitekata i mreža stalnih spoljnih saradnika inženjera iz drugih oblasti projektovanja – konstrukcija, instalacije, tehnologija, zaštita od požara, saobraćaj, pejzažna arhitektura i druge oblasti.

Arhitekta glavni projektant

 • preko 10 godina relevantnog iskustva rada u praksi
 • prethodno iskustvo u upravljanju projektantskim timom od minimum 5 članova
 • prethodne reference – minimum jedan kompleksniji projekat većih (V kategorija) stambeno-poslovnih kompleksa, poslovnih zgrada, industrijskih zgrada, hotela i drugo na kojima je bio vođa tima na izradi tehničke dokumentacije IDR, PGD, PZI i drugo.
 • prethodno iskustvo u upravljanju spoljnih saradnika projektanta (fazera) sa kontrolom kvaliteta tehničke dokumentacije, kao i koordinaciju u toku izvođenja radova.
 • obavezno odlično poznavanje rada u: Microsoft Office-u (Word i Excel) i Autocad-u
 • poželjno poznavanje rada u 3D (Sketchup+Enscape), Revit

Arhitekta odgovorni projektant

 • 5-10 godina relevantnog iskustva rada u praksi
 • Prethodno iskustvo u upravljanju projektantskim timom od minimum 3 člana
 • prethodne reference – minimum dva projekta jednoporodične kuće, stambeno-poslovnog objekata i/ili poslovnog objekta (A i B kategorija) na kojima je bio vođa tima ili je imao jednu od vodećih uloga u okviru tima na izradi tehničke dokumentacije IDR, PGD, PZI.
 • prethodno iskustvo u upravljanju spoljnih saradnika projektanta (fazera) sa kontrolom kvaliteta tehničke dokumentacije.
 • obavezno odlično poznavanje rada u: Microsoft Office-u (Word i Excel) i Autocad-u
 • poželjno poznavanje rada u 3D (Sketchup+Enscape), Revit

Radni uslovi

Nudimo dobre radne uslove u smislu poslovnog prostora, opreme, softvera, bez prekovremenog rada i rada vikendom, redovna primanja i druge benefite u skladu sa pozicijom i ličnim doprinosom razvoju projekata i tima.

Rad na raznovrsnim i zanimljivim projektima u zemlji i inostranstvu. Poštujemo sve naše zaposlene. Naše vrednosti su poštovanje, poverenje i posvećen rad, štitimo i tim i klijente, podržavamo porodicu i poštujemo slobodno vreme.

Očekujemo od kandidata da dele naše vrednosti i da se u skladu sa istim ponašaju.

Način prijavljivanja

Ako ste arhitekta sa relevantnim iskustvom u praksi svoje prijave (CV i portfolio) pošaljite na mail adresu [email protected] najkasnije do 31. avgusta 2022. godine.

Reference

Biznis Park Beč; Foto: Main Architects
Biznis Park Beč; Foto: Main Architects
Biznis Park Beč; Foto: Main Architects
Biznis Park Beč; Foto: Main Architects
Kuća za odmor; Foto: Main Architects
Kuća za odmor; Foto: Main Architects
Hotel Kosjerić; Foto: Main Architects
Hotel Kosjerić; Foto: Main Architects

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *