Lansirana je nova verzija Mape gradilišta za građevinsku sezonu 2022; Foto: Gradnja
Aktuelno, Novi objekti

Mapa gradilišta 2022: Saznajte prvi šta će se sve graditi u Srbiji

Želite li sveobuhvatni pregled građevinskih aktivnosti na području Srbije koji možete dobiti i u tabelarnom formatu? Na pravom ste mestu!

Jedan od najpopularnijih servisa portala Gradnja.rs upravo je dobio novu verziju! Pored toga što možete pretraživati koji novi stambeni ili poslovni objekti se grade u Srbiji, sada Mapa gradilišta podržava i puteve, mostove i železničke koridore.

U novoj verziji Mape gradilišta moguće je izabrati građevinsku sezonu i uporediti podatke. Takođe, osvežena verzija Mape podržava pretragu po ulici, naselju ili gradu pa se na jednostavan način može vizuelno sagledati šta se od građevinskih aktivnosti dešava na određenoj lokaciji.

Mapu možete pretraživati po čak šest različitih parametara: po imenu zgrade, gradu, ulici, tipu zgrade ali i po investitoru ili projektantu što može biti posebno interesantno ukoliko tražite specifične objekte.

Mapa gradilišta pruža pregled novogradnje u Srbiji; Foto: Gradnja

Mapa gradilišta u tabelarnom formatu

Posebna pogodnost Mape gradilišta namenjena je profesionalnim korisnicima, a to je mogućnost da se podaci sa Mape gradilišta preuzmu u tabelarnom formatu. Ovo omogućava sortiranje i pregled podatka u tabeli prema različitim potrebama. Tabelarni podaci se mogu listati i preuzimati za proizvoljni vremenski period i za različite parametre sortiranja.

U novoj verziji Mape gradilišta 2022 ubačene su kolone za tip i status objekta.

Cena godišnje pretplate iznosi 56.000 dinara + PDV. Zainteresovani mogu da se prijave ovde.

Registrujte se i istražujte Mapu

Da biste iskoristili pun potencijal Mape gradilišta, potrebno je da se (besplatno) registrujete a potom i ulogujete na Mapu gradilišta.

Zgodna mogućnost aplikacije jeste i primanje izveštaja o novim gradilištima na email. Potrebno je samo da prilikom registracije selektujete opciju „Da, obaveštavaj me o novim gradilištima na email“.

Mapi gradilišta 2022. možete pristupiti na ovoj adresi.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *