Novi objekti

Na posao helikopterom: Završava se Veranov B23 Office Park

Četiri kule, sa četiri 4 vip lifta, 3 atrijuma visine 25 metara i 9 panoramskih liftova. Šest nivoa kancelarijskog prostora, 550 parking mesta u garaži, 2 nivoa komercijalnih sadržaja, čak 5 kafeterija i 7 kongresnih sala. Sve ovo deo je kompleksa B23 Office Park, piše eKapija.

Investitor luksuznog poslovnog kompleksa, koji se nalazi odmah preko puta novobeogradske Arene, je „Verano grupa“, u kojoj kažu da je izgrađeno oko 90% objekta. Projekat je izradila kompanija „Projmetal“ (inače deo „Verano grupe“), koja je zadužena i za izvođenje radova.

Budući da je gradnja počela još 2009. godine, nevernih Toma o budućnosti ove zgrade je mnogo.

blok_23_1

Luka Živanić, zadužen za finansije i nove investicije u kompaniji, kaže za „eKapiju“ da kako se radovi privode kraju, zainteresovanih kompanija koje bi da kupe ceo objekat je sve više.

– Nedavno smo okončali pregovore sa jednim fondom iz Izraela. Ponudu smo odbili zbog cene, međutim sada su u igri nove kompanije – kaže Živanić, inače sin vlasnika „Verana“.

Kako kaže, trenutno su u pregovorima sa američkim i ruskim firmama o prodaji celog kompleksa, a jedino su i zainteresovani za takvu saradnju. On objašnjava da su neke od domaćih kompanija bile zainteresovane za kupovinu pojedinačnih etaža, ali da to nije njihova strategija.

Na posao i helikopterom

Kompleks u Bloku 23, prema rečima našeg sagovornika, zauzimaće ukupnu kvadraturu od 52.000 m2. Četiri lamele sa 6 nivoa, povezane su višeetažnim atrijumskim prostorima sa ukupno devet panoramskih liftova i prostranim trgom sa uređenom zelenom površinom. Namena prizemne etaže i galerije je zajednička za ceo poslovni kompleks, sa dodatnim sadržajima – kongresnim salama, prezentacionim i pratećim prostorima.

blok_23_2

Prostor centralnih lamela na nivou 6 je predviđen za relaksaciju i zajedničke sadržaje. Namena prizemne etaže zajednička je za ceo poslovni kompleks. Osnovu prizemlja čini veliki broj lokala sa atraktivnim atrijumskim prostorima i reprezentativnim ulaznim holovima.

Poslovni prostori koncipirani su kao slobodni otvoreni prostori pejzažnog uređenja, do kojih se dolazi kroz jedinstvene višeetažne holove sa liftovskim i stepenišnim vertikalama i mostovima. Pregrađivanje poslovnog prostora moguće je realizovati po željama zakupaca.

Novitet u gradnji je projektovani helidrom koji bi trebao biti prvi privatni funkcionalni helidrom u Beogradu.

Iz kancelarije na fitnes, spa, na ručak ili kod frizera

Prema projektu, osim kancelarija u okviru objekta „B23 Office Park“ se nalaze raznovrsni prateći sadržaji, projektovani tako da olakšaju organizaciju profesionalnih, društvenih i privatnih aktivnosti zaposlenih. To su: restorani, kafeterije, kongresni centar, kongresne sale, fitness i spa centar, banka, pošta, knjižara, frizerski salon, auto-perionica, vešernica, maloprodajni objekti, ketering servis.

blok_23_3

Poseban ugođaj za korisnike objekta, posebno zaposlene koji žele prijatno mesto za poslovni ručak ili predah od napornih obaveza, čini veliki restoran modernog enterijera, sa panoramskim pogledom i vrhunskom uslugom.

Kada je u pitanju parking, u garažama je predviđeno 550 parking mesta.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

2 komentara

  1. Aleksandar

    Nesto ruznije odavno nisam video ni na papiru, a kamoli izvedeno…

  2. Mare

    Ruzno a pritom i stravicno smanjilo cenu okolnih stanova koje sada sunce ne moze da ogreje jer se ova ruzna zgrada nadvila nad njima. Helikopterom na posao? Razmislja li ko o buci koju isti proizvodi i o ljudima koji zive na 30 metara od tog objekta???? Jos jedan primer tuzne srbije i zasto se normalni i pametni ljudi iseljavaju

Ostavite odgovor

Obavezna polja *